_sanslianne_ Sırtım çok agriyor normalde gün icerisinde is falan yaparken ağrı fazla olmuyor ama uzanjnca bir ağrıyor sırtım uzanmak eziyet oluyor bana şiş saplanır gibi batıyor dayanılmaz oluyor uyumak çok zor geliyor artık var mı böyle olan
AslanBebeginAnnesi _sanslianne_ Evet canım 35+2′yim benim de kuluçlarım çok ağrıyor 😔 Karnımız büyüdüğü için normalmiş vücudumuzun ağırlık merkezi değişiyormuş
Gizemkly _sanslianne_ aynı haftayadayız canım inan aynıyım aynı lafı kullanıyorum uzanmak işkence oluyor sürekli oturuyorum ayaklarımıda uzatıyorum başka biyere keşke oturarak uyuyabilsem sırt ağrısına birde vajina agrısı ekleniyor sagdan sola dönerken kalkarken ağrıyor. Sırtıma bıçak saplıyorlar coğunlukla sağ tarafıma gebeliği hiç böyle hayal etmemiştim 😅
Sevensevilen _sanslianne_ benim de birkaç gündür fazla ağrımaya başladı. Egzersiz yapmak çok iyi geliyor mutlaka yapın
_sanslianne_ AslanBebeginAnnesi yaa artık doğsun istiyorum vücudum rahat etsin de kendimi iyi hissedeyim artık diyorum 2 3 haftadır da adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor karnım sertleşiyor canım acıyor sende de oluyor mu bu durum
Serap-Yigit Haftadaym ve bu akşam neredeyse ağlayacağım sırt bel ağrısından. Az kaldı ama sanki ben bittim. Öyle çok ağrım oluyor ki dayanmak çok zor oluyor. Bazen olduğum yere yatasım geliyor. Doktora sormadım aklıma gelmedi. Kaç şey daha vardı aklımda ama onları da sormayı unuttum. 10 gün sonra kontrolüm o zaman sorarım inşallah
_sanslianne_ Serap-Yigit doktora varınca nedense aklımızda ki sorular hep uçup gidiyor bende öyle oluyorum 🙈
_sanslianne_ Gizemkly tek bende değilmiş sıkıntı en azından buna sevindim 😁 aslında her hamilelik farklı oluyor ilk hamileligim çok guzeldi ne mide bulantısı ne doğru düzgün ağrı ne sancı hic birsey yaşamadım çok rahattı hatta sancı hiç yok diye 40 haftada sezeryan oldum ama bu hamileligim en basindan beri cok zor gecti tekrar cocuk getirmeyi düşünüyorum artik o derecw yetti bu 🙄🙈
_sanslianne_ _Melekk_ özele mi gidiyorsun devlete mi 🙄 bende bugün 35 oldum çarşamba günü randevum var doktor 2 hafta önce gittiğimde bidahaki geldiğinde gün vereceğiz dedi devlet hastanesine gidiyorum hemen veriyorlar mı acaba kaçıncı haftada veriyorlar devlette nasıl oluyor çok merak ediyorum 🙄
Serap-Yigit _sanslianne_ 38 den sonraya veriyorlarmış. Hastanede kadın daha erken istemiş çocukları okula gidiyormuş hayır asla olmaz gelişimi tamamlanacak demiş doktor. Kapıda konuşmuştuk
Nlfr123 _sanslianne_ doktor bunun ıcın magnezyum vermıstı bana doktorun onerıo ıse ıc canm işe yarıyor