_SLNPSHR_ [bilinmeyen] cnm benim 2 tane meme çıktı 40+1 im oturmakta bile zorlanıyorum cnm acıyor gerçekten ben pamuga kantaron yagi koyup yumusattim söndürdüm diğer türlü kurumuş gibi daha çok cnm yanıyordu birkaç gün koy gece gündüz
CansuOztomurcuk _SLNPSHR_ Bende öyle yapıyorum valla. Yoksa çekilecek çile değil. Kantaron yağının iyi gelmediği şey yok gerçekten.
SevimErcis [bilinmeyen] aynı sorun bende de var canım en iyisi kabız olmamaya çalış ıkınma büyük abdestini yaparken bi de krem sür
Eflin [bilinmeyen] ayy bu sorun herkeste var galiba bende 9 gün önce doğum yaptim bendede çıkmış 2 meme ucu gibi ne otura biliyom nede yürüye biliyom ağrısı doğumdan beter
Deniz2961 Eflin [bilinmeyen] bnde dogum yaptım bende bir meme var ama ıcerde degil dısardan cıkmis ustelik tvltmı yaparken kanamam oluyor gercekten zor hem dıkıs acısı hem basur hemde bebege bakmak
Eflin Deniz2961 Bende 2 tane dışarda tuvalette çıkamıyorum oturamiyorum çok acı veriyor sanci giriyor çok kötü ya
SevimErcis [bilinmeyen] çok dikkat etmen gerek yediklerine kabız olmamak için çabala canım dediğim gibi ıkınma tuvaletinş yaparken
Rapunzel3846 [bilinmeyen] canımmbende de oldu maalesef, doğumda da arttı maslesef, kaçınılmaz son😕.. bi bayan doktor bulup son çare gittim artıkk.. keşke daha önce gitseydim dedim sonra.. senin durumuna göre ilaç yazıyo.. ogünden beri çok şükür iyyim.benimki ilerlediği için geçme durumu yok ama daha kötü olmadı enazından.. sen ihmal etme doktora git derimm
_SLNPSHR_ [bilinmeyen] cnm orijinal mi bilmem bir Watsons tan almıştım o bitti sarı kantarondu. Sonra aktardan açıktan doldurdum kirmiziydi bana iyi geldi gerçekten