Imree Kizlar 24 Haftalik Hamileyim Dün gece dogum sancisi gibi sancim oldu bugün karnim Semsert tas gibi ve Bebegin hareketlerini hissedemiyorum normalde hissediyordum hergün. Bunlari benim gibi yasayan varmi normalmi degilmi bilemedim
cigdeeemm Imree 24. Haftada aynılarını yaşamıştım bir şey yok çok şükür şu an 26’dayız hareketleri normale döndü doktor kontrolünde de bir şey çıkmadı çok şükür inşallah sizin de geçer 🤲🏼
Sare_benan Imree 2 gün önce dediğiniz şikayetlerle gittim doğum sancısını yaşadım sanki ve hissedemedim bebeğimi demekki sancıdan ama çok şükür bi sıkıntı yok tu enfeksiyon yoğunmuş ondan dolayıymış herkeste aynı olucak die bişey yok lütfen aksatmayın 24 haftalığım bende
Halimedincdmrl Imree 23 haftalık, aynısını yaşıyorum bazen bebek taş gibi oluyor karnımda dokunamıyorum
vaveylaaa19 Yaşadığınız çok normal gibi görünmüyor pek bilgi sahibi değilim ama mutlaka bir doktora görünün
ssedadess Kendinize psikolojik olarak yüklenmeyin bence her gün aynı hareketleri hissetmemeniz çok normal tabi durumun içinde siz olduğunuz için daha iyi bilirsiniz endişelenecek bir durum olduğunu düşünüyorsanız doktora gidip içinizi rahatlatmak da fayda var
Sinem57 Imree hemen doktora gidin acil Bi şekilde aynısı 26 haftamda bnd de varmış rahim kisaligim varmış ve eğer gitmeseymisim 1 2 haftaya kadar ölü doğum yapacakmissin dedi doktor bnce gitmen lazım
Imree Deletedmom_11 Merhaba Evet erken dogum riskim var Rahimim darlasmis. Porgestanhapi verdi ve sadece yatmami söyledi hersey yasak
Deletedmom_11 Imree yani bende şükür sancı vs değilde sanki bir sola dönünce bir toplandı mı acaba dedim bir endişelendim de
Imree Deletedmom_11 Sanciniz olursa bide sık sık idrara cikmaya baslarsaniz bi doktorunuza söyleyin siz yinede bence Kacinci haftadasiniz
Deletedmom_11 Imree 24 deyim sancım yoktu ama bir midem ağrıdığı için karnım ağrıyordu şimdi iyiyim çok şükür ama baktım kötüyüm hemen giderim 😮💨Cuma gittim muayene oldum rahim uzunluğuma baktı doktorum herşey iyi dedi ama bugün anlık böyle birşey hissedince bir kaygılandım 😮💨cuma tekrar randevum var muhakkak sorayım bunları