TeoMom Pinarayvaz Erken döllenme geç döllenme faktörleri var son adet günü aynı ama birisinin adet günü 1000 iken birinin 50 çıkabiliyor yine de adet tarihine 1 hafta kala kan verin isterseniz
323832 Pinarayvaz ben iliskiden 10 gun sonra kan verdim 7.7 cikti hamile oldugumu anlamistim zaten iliskiden 1 hafta sonra siddetli kasik agrisi yasamistim
Pinarayvaz 323832 bir tek yumurtlama zamanı olmasının bi sebebi var mı hem gebelik isteyip hem başka ilişki olmaması sizin tercihiniz miydi
323832 Pinarayvaz ovulasyon testi kullandim adetlerim duzensizdi tek iliski ile hamile kalinabilir mi merak etmistim bir de sey duymustum yumurtlama gunu erkek cocuk sansini arttiriyo diye aslinda denemek istedim
2prensesannesiiii Pinarayvaz gecikmenin 2. Günü >1000 çıkmıştı yumurtlama günü girdiğin ilişkiden 13 gün sonra kanda çıkar bu arada tek korunmasız ilişkiyle gebe kaldım
Pinarayvaz 2prensesannesiiii maşallah 😍😍 sağlıkla gelsin bebeğinizz ilişkiden 13 gün sonra 1000 miydi değeriniz
2prensesannesiiii Pinarayvaz yok canım ben imkansız dedim adetime 6 gün kala kanlı akıntım oldu pazar günüydü pet taktım devamı gelmedi pazartesi takmaya devam ediyorum sökmedi adet ertesi gün bekledim gelmedi yani salı test yaptım adetime 3 gün kalmıştı test yaptım pozitif çıktı gece tekrar yaptım pozitif çarşamba kanda adetime 2 gün kala 103 çıktı zaten pıhtılaşmam olduğu için direk dra gittim kan sulandırıcı iğne yapılıyorum hergün🙏🏻 Adet günümde 315 adetim 2 gün geçincede >1000 çıkmıştı doktorum gayet iyi demişti 🙏🏻 Kesemizi gördük ama salı gününü iple çekiyorum kalp sesini duyarım inşallah 4. Gebelik 3 düşük var benim 🥺
Pinarayvaz 2prensesannesiiii yaa duyarsınız içinizi ferah tutun benimde aklımda olsun salı günü yazarım size
queenmerve Pinarayvaz Evet çok erken öğrendim kendimi fark ettim hemencecik:) şimdi 5 haftalığız 370 oldu değerimiz
2prensesannesiiii Pinarayvaz teşekkür ederim canım benimde dualarım sesinle inşallah en kısa zamanda sağlıcakla gebe kalırsın 💓🙏🏻
mimar_anne Ovülasyon gününe bağlı o aslında yumurtlamanın ardından en erken 8 gün sonra belli olmaya başlıyor benim öyle oldu ilişkimin üzerinden 8 gün sonra 6,65 çıkmıştı
Busegul01 323832 Pinarayvaz Arkadaşlar bebeğin cinsiyetinin bizim yumurtamızla ilgisi yok cinsiyeti erkek belirliyor kadın değil 👍 Eskiden bazı cahil erkekler bu yüzden kadınlara ne çileler çektirmiş . Halbuki kadının cinsiyette faktörü yok . O yüzden yumurtlama tarihi yada öncesi sonrası farketmez . Eşinizin verdiği spermle ilgili 🥰