Busra-_ Merhabalar bugün sonuçlarımda troid düşük cıktı kızlar gebelikte böyle bı sorunla karşılaşan varmı?
1Mavimavi Busra-_ benimde düşük 50 mg kullanıyorum her ay düzenli tahlil verip dozu düzenlenicek doğum olana kadar
Busra-busraa Busra-_ benim 11.haftada çıktı ortaya doktor 2 hafta bekleyelim sonra gel tekrar kan ver yükselmediyse hap başlıyacak.benim değerim 0.01 çıktı sizinki kaç acaba?
zhriscn Busra-_ benim son haftalarımda tsh ve t4 düşük çıkmıştı o da öylesine bi kan tahlili verdiğimde belli oldu sağlık ocağı doktoru hemen endokrine yönlendirdi başka hastane sonuçlarında o kadar düşük değildi bide doğuma az kaldığı için ilaç başlama gereği duymadı
Busra-_ Haftadayım geç kalmış sayılmam dimi baya korktum ya bu arada çok teşekkür ederim cevabın için 🤗 1Mavimavi
1Mavimavi Busra-_ hiç korkma endişelenme Hiçde geç değil Doktorun uygun dozu ayarlar başla diye söyler o zaman başlarsınız 💐
Yonca_trk Busra-_ senin ki yine erken öğrenmişsin benim ki 23 hfrada öğrendim şuan 32 olduk bugün gittim ilacın dozunu biraz daha yükseltti
Mucizex Busra-_ gebeliğin ilk üç ayında düşük çıkması normal bthcgyi vücut tiroid hormonu olarak algılıyor ilaç kullanmaya gerek yok üç aydan sonra kendiliğinden düzeliyor zaten takipte kalın
Busra-_ Mucizex içimi rahatlattınız ya doktor tekrar bı kan istedi bide boğaz ultrasyonu çektirdi pazartesi günü gösterecem
Mucizex Busra-_ evet ben de hem boğaz hem alt batın ultrason çektirmiştim bişey çıkmamıştı endokrine görünmüştüm.. Haftadan sonra düzelmişti. Zaten tiroidin yüksekliği zararlı düşük olması düşük kilolu çocuk olur en fazla demişti