Dilara556 Asye22 bende de 25. Haftadayım .İlişki sonrası idrar yaptıktan sonra bir damla kırmızı kan geldi ,ama akıntı olduğu için günlük pet kullanıyordum o tahriş etti diye düşünüyorum. Ne oldu size haber çıktı mı iyisinizdir umarım
EdaByrc Asye22 korkma kuzum olumlu düşün kötüyü çekme inşallah Allah’ın izniyle bişey olmıcak dualarım seninle 🤲🏻
Asye22 EdaByrc bakittim canım çocuk gözükmüyor diyor pazartesi gözüküyordu ama kalbi az atıyordu gözükmüyor dedi
Asye22 Dilara556 gözükmüyor dedi canım dün gözüküyordu ama kalbi az atıyordu şimdi gozukmuyor dedi birşey dedi ben bebk göremiyom dedi
Asye22 Qnl 8 haftalık ultrasonda gözükmesi kalbi durmuş olabilirmi dedim olabilir dedi ve şuan midem ağrıyor hafif bulanıyor
Asye22 EdaByrc annemde öyle dedi durmuş olsa bile bebk gözükür dedi canım randavu aldım doktora gidicez şimdi koyu kahverengi kanamam gelmiş neye işaret bu
Asye22 Kizlar bugün doktoruma gittim atıyor dedi progestan AP verdi iğne verdi insllah işe yarar acikdeki cihazlar iyi değil dedi Allah’ım çok şükür yarabbim
Rosaa21 Asye22 salak saçma işler yapıp insanı korkutuyorlar banada aynısını yapmışlardı sabahı zor ettim aglamaktan kendi doktoruma gittiğimde herşey yolundaydı 🤦🏻♀️