taninmayananne Armommy ilk basta 7 kg verdim . Verdigim 7 kiloyu aldim buna ek olarak ta 4 kilo almisim
Armommy KorkuluAnne hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah bebişini🤲🏻Hiç bi şey için geç değil hayırlısı bu zamanaymış demekki🤍
matmazelsu Armommy Son 30 gün kaldıııııı, aşırı heyecanlıyım korkuyorum da bütün duygular bir arada.. Bundan sonra yeni bir hayatın kapıları açılıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı ve kolay doğum geçirmeyi nasip etsin hepimize.🙏🥰🌸
Armommy matmazelsu Aynı heyecan aynı endişe aynı mutluluk hepsi bir arada. Sağlıkla inşallah cümleten🤲🏻
Armommy zamaneannesi80 üzülmüyorum hatta her ay almayınca neden almadım acaba diyorum. Bir tek karnım var herkes erkek dimi diyor. Kız diyorum aa yanılmış doktor diyorlar😂 55 idim 68 oldum. Boyum uzun karnım top gibi ondan her halde☺️
zamaneannesi80 Armommy erkek karnı sivri olur diyorlar bende top gibiyim kız mı diye soruyorlar sonra şaşırıyorlar 😂😂😂 oğlum olacak benimde
taninmayananne Armommy benim bunyemden biraz da sanirim ilk bebegimde de boyle olmustum son aya kadar 3 4 kilo ile geldim en son +14 kg ile doguma gittim. Sanirim buda oyle olacak. Olmasa daha iyi geri veremiyorum çünkü vücut o kilonun seviyesine geliyor esniyor bidaha verilmiyor. 😬😬
hulyaca Evremmerve19 Evet ya sona doğru öyle oluyor maalesef. Her gece şu kadar kaldı diye gün sayıyorum resmen 🫠🫠🙈
mercimekmi son 35 günümüz kaldı bende hem korkulu hem heyecanlıyım 5 saat sonra doktor randevumuz var heyecandan bu saatte uyandım umarım bebeğim sağlıklı ve artık doğum pozisyonu almıştır