Tugcecanan rumeysa_25 anne yanı için çilek mobilyadan eski tip sallanır beşiklerden aldım 60-120 olanından. Park yatakları araştırdıkça 90cm lik beşiklerden farksız geldi ömrü Kısa ve bana hitap etmiyor hem kullanımı hem görüntüsü açısından. Ana kucağı olarak elektrikli joie aldık
irem01 Kızlar bu beşik nasıl sizce Kullanan var mı böyle pratik birşey olsun istiyorum büyük istemiyorum
rumeysa_25 irem01 Bende bununla ve e bebekten beğendiğim hamak arasında kalmıştım bakalım araştırıcaz daha 🌸
Ece__ irem01 muhtemelen çok uzun süre kullanamayabilirsiniz, ben bu tip bir şey mi alsam diye düşünmüştüm sonra park yatak aldım iyi ki öyle yapmışım. Çünkü kızım o kadar hareketli ki muhtemelen bu beşikten defalarca düşerdi
Nazendehanim Letgo dan çilek mocha 70*140 aldım ,650 TL ye sıfırdan farksız çok mutluyum 😂 biraz fazla büyük sadece
irem01 rumeysa_25 henüz almadınız sanırım. Bu pratik taşınabilir geliyor bana. Bı iki kullanıcı yorumu alabilirsem netleşecek inşallah 😅
nursen26 Ben prego8041 miami basic Anne yani oyun parkini tercih ettim olculeri ise bu sekilde 70×110 cm Baby mall sitesinden 2000 bine aldik
Sinemkarq Graco otomatik ana kucağı salıncak ve baby plus park yatak aldım ikisi de çok kullanışlı çıktı
irem01 Ece__ Park yatakları çok beğeniyorum bende fakat yatağın yanına koyabilecegim küçük birşey arıyorum park yatakların ölçüsü standart mı küçük olanları var mı acaba. Yatak odam küçük park yatak sığmaz malesef