Tosbik
[bilinmeyen] bn yillarca sigara içtim. Hamile oldugumu öğrendiğim gün bıraktim. Suan 32 haftalik hamileyim.
Krispiim16
Bende kullanıyorum sanki sigara aşeriyorum nasıl bırakabiliriz ..
mucizemizibekliyoruzz
[bilinmeyen] ben günde 1 pakete yakın içerdim hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım. Bebeğimi zehirleyemezdim sonuçta
Nily
Kullaniyordum hamilelikte biraktim
Simdide emzirme donemndeyim yine icmiyorum:)) canimda cekmiyor
Hcrksk
İçinizdeki kuzuya yazık.içmeyin arkadaşlar😔
MomBse
[bilinmeyen] çok fazla olmasa da günde 6 7 tane içerdim ama onu içmeden de duramazdım çok bırakmayı denemiştim becerememiştim ta ki bebeğim gelene dek eşim hamile olduğumu öğrendiği gün paketi aldı gitti o gidiş gidiş oldu ilk bi kaç gün gizlice ondan aldım içtim ama ağzım değişik bi tat oldu midem bulandı en önemlisi de ben içiyorsam oda içiyor yapma bunu ona dedim hemen bıraktım sonra sonra rüyalarımda gördüm resmen deli gibi sigara aşerdim 4. ayımda filan bi deneyim dedim içemedim bende kokladım çiğ sigarayı şimdi bile içsem galiba içemem bi kere tiksindi mi ağız tadı kabul etmiyor insanın
Kadze
[bilinmeyen] köpek gibi içerdim hemde😂 öğrendgm gun bıraktım tiksinmedm daha cok aşerdim aksine sdcebir iki duman yada yarım dal içime cekmeden duman görmek için tüttürüyorum zor bikiorm ama içmeyin lütfen vicdan azabı çekmeyin
Tosbik
[bilinmeyen] yok dogurdugum gün içicem ahtim var. Cok seviyorum çünkü sigarayı.
Maviii
[bilinmeyen] tek tük içerdim eşimle, sonra tabi içmedim. ama arada canım çeker 😊 doğumdan sonra artık 🙅♀️
Asiveela
Öğrenmeden önce tiksinmiştim zaten azaltmıştım iki üç günde bir tane ancak içebiliyordum o da sadece dışarda kapalı mekanda ne içilebiliuordum ne de yanımda içilmesine izin veriyordum çok tiksinmiştim öğrendiğim gün son kez içtim zaten tiksindiğim için hiç zor olmadı bırakmak hala paketim çantamda aklıma bile gelmiyor içmek
Tosbik
[bilinmeyen] ahhahaa 😀 geçici bir sureliğine bıraktim sigarayi.. dogurdugum gün hastane kapisinda tüttürecem hemde 🤣 snra da emzirdiğim sürece içmicem. Sonra yine başlcam 🤓 planım bu 😎
Doguma 1buçuk ay falan kaldi zaten 😚😍. Dilerim szde bırakırsniz. En başında bıraktin bıraktin dahada birakamazsin zaten. Başarablrsin biraz gayret 🙏
Bnde cok agladim ilk başlarda birakmak cok zor seni cok iyi anlyrm ama bırak nolur
Tosbik
[bilinmeyen] amiiin canim hepimiz insallah 🙏💓
detetedmom404
Ya bişey dicem kimse yanlış anlamasın bende günde 1 paket sigara içerdim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım canım da çekmiyor aslında ama hamilelerin kullandığı bi formda sürekli sigara sigara diyip akıl karıştırmayı uygun bulmuyorum yani nefsimizi gıdıklamayın😂