Yagmurkaragoz Ayseas1 3 aydan sonra düşük riski azalıyor da kanamanız felan mı oldu acaba aklınız da şüphe varsa doktorunuza danışınız
Ebruli91 Ayseas1 olabilirde olmayabilirde doğumdan 1 hafta önce anne karninda kalbi durup ölen bebekler var.acile gidin ve usg girin
Papiiii Ayseas1 tabiki olur riskli gebelikse ola bilir ris korkutmak istemem ama niye olmasin ben 16 haftalik dusuk yapdim normal dogum yani.Ama ole boyle kucuk lekeyle degil baya litee litre kan gitdii el kadae puhtilar dusdu en son normal bir bebek yanii dogurdum
Ayseas1 Leke değil de bebeği hissediyorum daha yukardaydı şimdi tam rahminin üstüne indi birde parça halinde yeşil akıntı oldu ama yapısı sıvı değildi
Ayseas1 Zaten doktor plasesenta aşağıda demişti ama son zamanlarda göbeğime yakındı bugün resmen ilk haftalar gibi çok aşağıda
Der_0 Ayseas1 risk başından sonuna kadar olur ama dediğin gibi ufak bir parça bebek değildir canım endişelenme ve artık bebek büyük düşmez doğum olur dediğin yeşil parça iltihap olabilir doktoruna söyle ona göre adım at
Gizemkly Ayseas1 cok yürüdün mü bugun belki baskı yapıyordur oyuzden daha asagıda hiisaediyorsundur düşük gibi tariflemiyorsun inşallah değildir içini fetah tut
Ayseas1 Riskli bi hamilelik olduğu için yataktan pek çıkmıyorum yemek yapmak dışında görümcem benimle kalıyor işleri de o yapıyor yürümedim de belki de normaldir bilemiyorum ki
umena Benim plesenta arkasında bebeğimin 7. Haftada kırmızı leke görmüştüm doktor ondan sebep demişti kanaman olabilir doğal demişti aşağıda olduğu icin leke olmustur sizinde belki. Yine doktorunuza danışın