sedamom00 Teslimenursevil çok normal canım benim yumurtalıklarım ve kasıklarım çok agrıyordu o haftalarda oturamıyordum çok batıyordu
Meri11 Bende kaşık agrısı değil ama renk olacakmışım gibi karın agrısı oluyordu lekelenmem de 7. Hafta da oldu
Teslimenursevil Meri11 bende de karın ağrısı ve kahverengi lekelenmelerim oluyo sildikçe geliyo sadece
Teslimenursevil Der_0 evet söyledim her kanama düşük tehlikesidri dedi keseyi göremediği içinde ilaç veremedi cımayı bekliyorum
Der_0 Teslimenursevil evet aynısını bende diyecektim kahverengi leke ve kanama risktir diye kese içinde erken daha 4. Hafta önümüzdeki hafta görürsün inşallah 🙏🏻 lekelenmeler için dikkat et ne olur ne olmaz istirahat et bolca 🌸
Teslimenursevil Der_0 kahverengi leke yerleşme kanamasıda olabilirmiş kırmızı ve oembe kan asıl tehlikelisiymiş ama bakalım
ayse_ozbayrak1 Teslimenursevil benimde lekelenmem oldu 4+3 de doktora gittim düşük tehdidi olabilir dedi iğne ilaç verdi kullanıyorum şuan
KumsAlyaa Teslimenursevil Bence başka bir doktora gitseydin canım progestana başlamalıydı bence keseyle ne alaka ki bence doktorunu değiş çünkü aşılama olan insanlar bile aşılama gününden başlıyor bu ilaca tutup tutmayacağı belli değilken yani progestanın keseyle işi yok