Melisakeskinn Kızlar kaçıncı haftada ve hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Ben decavit, devit3 damla, magvital ve ferrum Demir ilacı kullanıyorum devit3e ve magvitale yeni başladım 27.haftadayım
NurberaMom Melisakeskinn ferrum demir ilacı ,devit3 aynı şekilde decavit yerine doktorum ocean mummy önerdi multivitamin Onu kullanıyorum
Blossom00 Melisakeskinn 18 haftalığım dediklerinin aynısını kullanıyorum canım sadece magnezyumu bıraktım içemedim kramplarımda yok çok şükür olursa içerim
deniizz7 Melisakeskinn bugün tam 19 haftalık oldum. Decavit, Gynoferon ve Devit3 kullanıyorum, 2. kutularım oldu hatta içeli. dünde kontrolüm vardı, uzun zamandır çektiğim bel ağrısından dolayı doktorum magnezyum ve kalsiyum yazdı ek olarak.
Melisakeskinn NurberaMom Blossom00 deniizz7 Devit3 damlayı her gün mü kullanıyorsunuz ben her gün 8 damla kullanıyom ilacın veriliş tarihi 30.09.22 bitiş tarihi 15.11.22 diyor her gün 8 damla kullanırsam yetmiycek gibi gözüküyor
deniizz7 Melisakeskinn her gün 9 damla şeklinde kullanıyorum ben. dediğiniz gibi yetmeyebiliyor. ben en son sağlık ocağında yazdırdım ama eczacı süresi dolmadığı için reçete karşılamıyor dedi, ücretli almak zorunda kaldım.
[silindi] Ben de d vitamini ve demir ilacı kullanıyorum multivitamini yeni bıraktım aylardır içmekten gına geldi artık bıraktım onu demir ve d vitamini yeterli dedi doktor zaten 30 haftaligim
Melisakeskinn GoktugAlp et tabiki de. Hatta emzirme döneminde de kullanman gerekiyor bebek şuan senden besleniyor sen vitamin kaybediyorsun özellikle Demir ilacını iç kansız kalma diğer vitaminleri de aksatma