Sedaaa95 Kızlar sma aldım bebek doğduğunda sütüm olmazsa vermek için. 800 g olanını aldım büyük boyu. Bebek ortalama na kadar süre kullanır bunu sütüm gelmezse günde kaç kere yapıp mama veriyorsunuz nasıl işliyor bu süreç anlatır mısınız
Papatya000 Sedaaa95 kutu 4 haftaya bitmeli bitiyor zatende. Sütünle birlikte 4.5 kere verebilirisn ama süt yoksa 6.7 yı buluyor.
Nutelllaa Sedaaa95 bence sütüm gelmiycek diye mama alman yanlış olmuş zaten gelmzse doktor aldırıyor yada ordan veriyor .beslemeye gelirsek ilk gün 30 CC 2 saatte bı tamamını bitiremiyor tabiki
Bortubocek Sedaaa95 bence mamaya odaklanmayin..sutunuz gelecek olarak dusunun..ben sezeryan oldum..sutum hemen inmedi ama damla damlada olsa geliyordu..mochi ve gogus pompasiyla destekleye destekleye 3 gune tamamen gelmisti..sarilik olmamasi icin ilk 3 gun mama destekledik tabi 3 saatte bir emzirdikten sonra 30 ml kadar yapiyorduk..ama icmiyodu bile bazen..gun gun sutum cogaldi mamayi kestik
Sedaaa95 Papatya000 inşallah süt olur hiç gerek kalmaz. Üzerinde ilk 1 2 hafta 3 ölçekle 90 ml su diyor ona göre yapılıyor değil mi
Sedaaa95 Nutelllaa sezaryen olacağım hiç belli olmaz o yüzden gelmeme ihtimaline karşı aldım gerek kalmazsa hiç kullanmam bile zaten
Sedaaa95 Bortubocek yani almış bulundum gelmeme ihtimaline karşı gelirse zaten mama vermem ama gelmezse ilk günlerde özellikle mecburen vereceğim mama 🙄 3 saatte bir emzirirken üstüne 30 ml mama mı verdiniz? 30 ml suya 1 ölçek mama mı koyuyorsunuz? Bunları hana hastanede hemşire anlatacak mı ben hiç bilmiyorum 😔
Bortubocek Sedaaa95 ben 2.5 saatte emziriyordum..yarim saat sonrada mama veriyodum..ilk hastanede hemsireler hazirlayip verdiler ztn..sonra evde biz ayni sekilde devam ettik..30 ml kaynatilip ilitilmis icme suyuna 1 olcek mama
Sedaaa95 Bortubocek O zaman ben çok büyük almışım 800 gram olanı aldım 400 gram olanda yetermiş🙄 hastaneye götürmeye gerek var mı acaba yoksa hastanelerde veriyorlar mı