Betulakarr Keseden sonra kanaman olabilir korkma dedi ama ben çok huzursuzum yerlesme kanaması mı acaba 🥺
Nutelllaa Betulakarr kese dışı kanama alanın olabilir keşke sorsaydin sebebini.yada dediğin gibi yerleşme kanaması görürsen korkma diye demiştir
poyrazin_annesi28 Betulakarr Neden öyle dedi ki vajinal yoldan mi bakıldı ? Ya da kesede kanama mi görüldü
Merve1612 Benim kanamam da olmuştu aşırı çok değil ama az da sayılmaz progestan başladı hemen kasık ağrımda oluyordu
Betulakarr poyrazin_annesi28 vajinal yoldan bakıldı kesede görülmedi kanama keseye yakın yerde dedi kanaman olabilir korkma dedi bende bilmiyorum ki neden oyle dedi ama sıkıntılı bir şey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum
poyrazin_annesi28 Betulakarr Tabiki iyi düşün iyi olsun kötü düşünme canım 🌺 Allah’ın izniyle biseycik olmaz. Senin de mı son adet tarihin 28 agustos
miraninannesi_ Betulakarr bana da dedi onu dışta ufak bir sızıntı var dedi zaten Progestan kullanıyorum. Ama olmadı ctrsi muaneye oldum bugun çarş olmadı daha olmaz inş ilişkiye girme dedi girme sende.
Ummu1234 Betulakarr benimde öyle keseye yakın yerde yerleşme kanaması var dedi ama önemli değil dedi Progestan verdi sizde kullanıyo musunuz?
Betulakarr poyrazin_annesi28 28 Ağustos’ta başlangıç kuşum 4 Eylül bitiş. İnşallah bir aksilik olmadan yavrularımız gelişir
poyrazin_annesi28 Betulakarr İnşallah canım tek duam bu ❤️ Seninle aynı son adet tarihlerimiz kaç haftalıksın
Betulakarr poyrazin_annesi28 valla programda 5+ 4 gösteriyor henüz doktor bişey söylemedi bana bende bilmiyorum ki 😂
Yarenylmz @Betulakarr 5 haftalıkken bana da aynısını dedi progestan başladık düşük riskini azaltmak için. 11+6 olduk hala aynı kanama alanı duruyor.
Betulakarr poyrazin_annesi28 hatta ben sordum kaç haftalık diye haftalık bile değil henüz dedi allah allah dedim içimden o zaman neden son adetten baslatiyolar bunlar anlamış değilim 🙄😂
Ummu1234 Betulakarr ilişkiyi mutlaka kesin doktor bize 10. Haftaya kadar yok dedi yerleşme kanaması olduğu için