elifmtl İyi aksamlar arkadaşlar instagram da bebeantalya adında bir sayfa var daha önce alışveriş yapan var mı acaba güvenilir bir yer mi ürünleri kaliteli geliyor mu ? Yardımcı olur musunuz
uykusuzbirben elifmtl Instagramda bebekcocukreyonu diye bı sayfa var ürünleri çok Uygun ve dediğiniz siteye göre cok çok uygun fiyatları ben 7 8 parça aldm hepsi çok kaliteli Geldi tavsiye ederim
Merymklc elifmtl lolons diye bir sayfa var hem instagramda hemde google sayfaları var ben 2 dir alışveriş yapıyorum yeri çok güzel ve uygunlarda indirim filan yapıyorlar sürekli ben hastane çıkışını 45 tl ye aldım 5 li 😁
Denizyildizi1 elifmtl Güvenilir ve prenses bebe bebemer bebe de güvenilir uygun kaliteli de instagramdan bakabilirsiniz
elifmtl uykusuzbirben teşekkür ederim bakacağım oraya da ama bulamadım tam ismini ya da linkini atar mısınız
Pamugum02 uykusuzbirben canim burda ürünler baya baya uygun, sen siparis verdi mi guvenilir sayfami. Birde ürünleri naisldi kumaşları tabi fiyatina gore cok cok iyi bisey beklenilmez ama yinede alirnirmi , aldklarini yikadnmi deforme oldular mu
Selma17 uykusuzbirben gönderdiğiniz linki inceledim fiyatlar piyasaya göre baya uygun guvenerek alış veriş yapabilirsiniz dolandırıcı değildir demi
uykusuzbirben Pamugum02 valla bende ilk defa alışveriş yaptım tereddüt ederek yaptım ama ürünler gelince çok şaşırdım çok kaliteli ve güzeller gerçekten iyiki almışım biberon setide aldm cok Uyguna geldi.fotograftakilerin aynısı yani ben memnun kaldım
uykusuzbirben Selma17 ben dolandirilmadgma göre sizinde dolandirlma ihtimalinz yok bence 😄 ki bide ben direk havale ile ödeme yaptım normalde güvenmem kapıda ödeme yaparm