egemomss aynen ama bu haftalarda da guzel ya ilk bebekte erken dogum riskim vsrdi o yuzden alelacele 25. Haftada herseyi hazirlayip tamamlamistim. bunda da giysileri hazirdi bakayim ne almisim ne varmis ne yokmus gibisinden yikadim seçtim, yikayinca utuleyip kaldirayim dusuncesine girdim. Utuleyince de aman cantaya da koyayim tamam olsun dedim 🤣 oylelikle hazirlanmis bulundum. Zaten hic kiyafet almadim. Resmen masrafsiz cocuk doguruyorum 😄 ablamin iki oglu var benimde ikinci oglum olduğu icin evde haddinden fazla bebek kiyafeti vardi şuan bebegin yazlik kislik 2 yasina kadar giyebilecegi kiyafet var 🤣 bebek arabasi puset mama sandalyesi vs vs vs arac gerecleri de ilk bebegimde heyecanla herseyini almistim esyalarima dikkat eden biriyimdir bu sebeple hepsi taptaze duruyor. Icinin minderi bile hic kullanilmamis gibi oldugu icin onlara da para harcamadim. Sadece biberon, bez islak mendil aldim onlarida hep indirim takip ettim 4 tane wee baby biberonu 200 yeriine 85 tl ye aldim. Sleepy islak mendilin 12 paketini ortalama 120 tl yerine 85 tl ye aldim. Kapi isimligi yaptirdim ahşap pleksiden, 100 tl ye bu haftasonu teslim alacagim, bide 200 liraya mi ne besigin yun yorganini falan yikattim. Onuda annem verecek sagolsun 🖤 dogumda ozelde düşünüyorum ama 5000 lirama kiyamiyorum zaten sezeryanim diye sehir hastanesi tercih edecegim. Onun yerine bebegimin mamasini bezini falan alirim, kendime kuruyemis falan alirim bebegime sut olur, abisinin istediği oyuncagi alacagim aa bak kardesin hediye getirmis diye oyle yani sizin ilk bebek mi ? cinsiyeti ne ? Isim ne dusundunuz diger hazirliklar ne alemde?