ozgegundogdu1903 FundaKsm aynı endişeyi bende yaşadım doktorum dışkına temas etmessen ağız yoluyla temas olmazsa bi sorun olmaz dedi tabi aşısının olması önemli ben eldiven maske kullanıyorum artı temizledikten sonra da dezenfektan her hangi bi sorun yaşamıyorum
FundaKsm ozgegundogdu1903 dışkısını temizlerken çok dikkatli davranmaya başladım siz ve diğer arkadaşların tavsiyesiyle çok sağ olun ama arada gelip ağzımı yüzümü yalamaya çalışıyor ki yaladığı zamanlarda oldu bu da mı zarar verir ?🥺
FundaKsm Gulsengulsen sokaktan bulduğum tekir bi kedi çok zor bi hayvan alışmaya çalışıyoruz umarım bi sıkıntı çıkarmaz. Ben de ondan korkuyorum bebeğime zarar verirse mecbur sahiplendirmeye çalışıcam. Teşekkür ediyorum 🙏
FundaKsm Karman34 iç dış yaptırdım ama karma aşısını yaptıramadım canım en kısa zamanda yaptırmaya çalışıcam. Testimin negatif olduğunu öğrendim şükür sadece alışmaya çalışıyoruz şu an kediye ☺️ teşekkür ediyorum canım sağ ol
ozgegundogdu1903 FundaKsm yani doktorum bana poposuna dokunmamam gerektiğini de söylemişti kediler kendini yalayarak temizlediği icin belki sorun olabilir ama benim kedim de öyle yalıyor sürekli ben de dayanamayıp öpüyorum 😍🤣
FundaKsm ozgegundogdu1903 gerçekten öyle Bilmiyorum küçük ya bir de bebek gibi görüyorum gidip gelip poposuna vuruyorum öpüyorum. Bütün hayvanlar kendini sevdirmeyi biliyor ama kedilerin insan üzerinde daha fazla etkisi oluyor çok çabuk etkisi altına alabiliyor 😂 teşekkür ediyorum canım bilgilendirdiğin yorum yaptığın için
FundaKsm Cemre121 ya öyle mi 😳😅 çok teşekkür ediyorum bu bilgiyi verdiğiniz iyi oldu yalamasın diye uğraşıyordum korkumdan 😂