Tubaozer20 Kızlar adetime 9 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, 8 gün kala yine yaptım yine silik çizgi çıktı akşam kan verdim 14,4 çıktı, bugün tekrar test yaptım ikinci çizgi yine silik çıktı kesin bebek var değil mi ?
Momtheangel Tubaozer20 2 gün sonra tekrar ver kan 2 katı artıyormu takip et canım şuan var önemli olan sağlıklı artış
323832 Tubaozer20 bende adete 10 gun kala 7.7 ile öğrendim adete 1 gun kala da 987 idi istersen adet zamanini bekleyebilirsin icin rahat etmicekse de 2 gune bi kan ver duzenli artisa bak ben kendimi strese sokmak istemedim surekli adetten 1 gun once verdim iste
Serencihannn Tubaozer20 benim adet geçtikten 1 gün sonra silikti çizgi çkk silikti hatta 3 gün geçti yine silikti beta verdim 23 çıktı 3 gün geçtikten sonra verdiğim beta sonucuydu yarın ilk muane Olcam kadın dpgumda bakalım kesen oluştumu sat tarihim 30.08.2022
Tubaozer20 Hissediyorum var biliyorum ama insan yinede arada kalıyor cuma günü tekrar vericem kan bakalım
MinikBrokoli Tubaozer20 ben 6 gün kala yaptım ilk silik çizgi göründü bekleyince belirgin oldu . Zaten silik olsa bile hamilelik var diyorlar . Benim 5 gün kala kan verdim beta 102 idi. Doktor emin olamadı ama hemşire kesin var dedi . Çok şükür 🥰🙏🏻 Haydi gözün Aydın olsun 🥰🙏🏻🙏🏻
Betulakarr Tubaozer20 hayırlı olsun kuşum sende erkenden öğrenmiş oluyorsun bende 39 la öğrendim ve 2 gunde bir sürekli kan verdim ve sonunda 1600 de keseyi gördük bugün 🥲 sen de iki hatta 3 gunde bir kan ver yükselişi takip et muhakkak simdi derler gebelik yok cart curt diye hicbir seyi dinleme ya kan ver ya da 1 hafta bekle git o sekilde kan ver ☺️
dmtturan 10 dan yüksekse gebelik var diyebiliyorum ve gün grçtikçe değerin de artması gerekir hayrlı olsun sağlıkla gelsin 🌸