40+1 olunca muayne için gttim ve çatı muaynesi yapmak istedi hemşire önce acilde.yaptiramadigimj söyledi eve gönderdi.aslinda baya yaptı ama devlet işte.neyse gece tam uyuyacağım belime ağrı girdi tutuldum kaldm kalkaayim yuruyeyim dedim yok geçmedi ve ağlamaya başladım nefesm kesildi sanki geçti sonra tekrar geldi bı iki derken nişanım da gelince hemen hastaneye gittik.gttigimde 2 üç santim acilmam vardi ve doğumhaneye alındım..odada tekim ve kimse yok.o arada ağrılar gelliyor gidiyor hemşire bagirmami dinlenmemi söyledi çünkü siddetlisinin gelcegini söyledi neyse bende sakinlesmeye çalıştım derken sabaha doğru ağrılarim arttı ebeyi cagrdim ve 7 cm açıklık olduğunu söyledi her agrida derin nefes alan ben artık dyaanamadigim için ikinmaya basladm afedersiniz ağrılarda ikindikca tuvalet yapma isteğim geldiği icin hemşireleri cagriyodum.dderken acilmam belki yarm saat içindemi ne iyice arttı 3 dört gibi gttigimiz hastanede öğlen 1 e doğru doğurdum.sorsaniz ben akşam zannediyorum o ayrı tabi Rabbim herkesi bı avazda kurtarsın çok zor ama Rabbim kolayligini veriyor.Yoksa ne dayanlcak ne de akıl alcak bı durum.Suanda da bebeğime alışmaya çalışıyorum.geceleri uykusuzluk olsada geçeceğine inandgmve bu günlerin güzel günler olduğuna inanıyorum 💙🤲duanizda bizede ve tüm hamilelere yer verin