northandmother Merhaba kızlar covid grip derken şimdi de evime yatılı gelen misafirden uyuz kaptik emziriyorum bebeğim 25 günlük wilkinson pomat çok iyiymiş onu kullansam sorun olur mu emzirirken kullanan oldu mu
58damla58 northandmother özel karışım daha iyi wilkinsondan .hem vilkinsonjn kokusu aylarca çıkmıyor evden malesef bildiğiniz çamur. Ne elbiseden cikiyor kiri kokusu ne carsaftan .ne evden .
Eldgrn northandmother canım en doğrusunu doktor verir o Kremi bende kullandım şimdilik iyiyim yeni bitti sürmem emzirdigin için ne kullanacağını doktor verse daha iyi Allah yardımcın olsun valla çok zor bende uğraştım hala da etkisinden çıkamadım
northandmother 58damla58 özel karışım da sordum Suriyeli eczaneden başkası yapmıyor emziren için inan yeter ki geçsin kokusuna da pisligine de razıyım yeter ki geçsin kafayı yicem bebeğim çok küçük ona bulaşırsa diye korkuyorum
northandmother Eldgrn ya doktor kwelleda verdi hiçbir işe yaramiyormus zaten en düşük doz siz emzirirken mı kullanmıştıniz
Eldgrn northandmother hamileyim canım ben wilknson kremini kullandım birde şampuan verdi birde kaşıntı kremi verdi iyi etti başka bir doktora daha gözük istersen tek bir doktora bağlı kalma Bu krem çamur gibi 3 gün yıkanmadan 24 saat sürüyorsun kokusu ağır anlayacağın 4. Gün yıkanıyorsun ama şöyle birşey var bana yengemden geçti doktor ona da wilknson kremden vermiş onu kullandı o öyle geçti o zamanda 3 aylıkti bebişti yani
58damla58 northandmother bende emziriyorum kullandım çok cildiyeciye göründüm hepsine de ben emziriyorum dedim. Kana süte geçmiyor deri üstü uygulama bunlar daha güvenli dediler. Ayrıca her eczanede de yaptırdım neredeyse inanın.