minnnie Damlacaa illa korse olması gerekmiyor, ince ama genişçe bir atkı vardi onunla sarmıştı annem beni. Beli agrıyanlarin taktığı cırt cırtlı kemerlerden var evde, onu kullanırım bu sefer de.
minnnie Damlacaa Sezeryan olursanız süt geç gelebilir, o yüzden çantanızda olsun ilk günden başlarsınız içmeye. Ama süt gelmesi icin en önemlisi bebegi sürekli emzirmek, ten teması.
Damlacaa minnnie şu an normalde göğsümden süt geliyor hamileyken ama o an gelmezse süt olmazsa korkusu falan var çayı alacağım o gün içmeye başlarimmm
minnnie Damlacaa Maşallah o zaman. İnşallah sezeryana gerek kalmaz, normal doğumu kolaylaştıran egzersizler, bitki çayları var. Onları araştırıyorum biraz gecikmis olsak da, siz de bakın bi denemeye değer 🤷🏻♀️
Damlacaa minnnie bende egzersizlere yeni başladım inşallah bebişim dönerde normal doğum olmuş olur Allaha tek duam o şu an rabbim hepimizi sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin 💙
Damlacaa Son-ali295 canım ince beyaz tülbent ortebilirsin kimisi Müslin örtü orterim falan diye gördüm ama bence kalın olur. Ben bişi örtüp ortmemekre kararsizim odanın sıcaklığına durumlara bağlı sanırım yinede alicam yanıma
Damlacaa MtzerC böyle bişey mi varmış 🙄 ilk defa duyuyorum bizde puset almadık henüz pusetimiz yok diye çocuğumuzu vermeme gibi saçma bişi yapmazlar bence akıl var mantık var 🙄🙄🙄
MtzerC Damlacaa bir hemşire arkadas bu şekilde söyledi ama banada saçma geldi kucakta veya portbebede izin verilimiyormuş sadece puset,bende daha almadım bahar yaz dönemine kadarda almayı dusunmuyordum 😬