Powergirls Asnb kuzum iyi durmuyor bu test aşılama yada tüp bebek diyebilirler eşine ilaçta verebilir zeucit diye ilac var çok faydalı eşin onu kullansin inşallah daha iyi sonuç alırsınız
femme Asnb test ıyı durmuyor bu durumda tüp bebek ısteye bılırler , sayısı cok az ılerı hareket yok, olan spermde hareketsız. ve morfolojıye bakılmamıs
Aysel_krdg Asnb sizinki de şöyle bir durum sperm hücresi var bunu takviyelerle düzeltebilirsiniz bir ihtimal morel bozmayın sperm hücreleri sürekli değişen bişey bence ilaç takviyesi alırsa eşiniz düzelir
femme Asnb cok cukur kı bı kızınız var :) dogal yollar ıle ve doktorların verdıgı kpsul ılaclar ıle cok cozum bulan var
femme Asnb buna doktor muayene ıle karar verır o kısmını bılemıyorum . belkıde ılacla tedavı edıcek, amelıyat en son aşama
Powergirls Asnb onu bilemem kuzum eğer varsa varikosel ise yarar ama onun da süresi var 1 sene miydi 6 ay miydi o süre zarfında hamile kalamiyosun kendine gelene kadar sperm
femme Asnb kız dur bı uzulme lütfen derdi veren rabbım dermanınıda verır :) merak etme olur , sonuclar evet ıc acıcı malesefkı değil. ama bunun ıcın bır suru yol var, hayırlısı bu işler nasıp işi
Asnb Aysel_krdg insallah canım benim ben de kadın doğuma gittim her ihtimale karsı bana impryl verdi bi sorunum yokken
Powergirls Asnb 3 ay kullanınca etkili oldu bizde kuzum hamile kaldim ameliyatta olduydum ben bebegim yaşamadı daha hamile kalamadim sonra