findiklibadem Bebeto6161 benim bilgim cok yok ama bildigim tek sey homozigot hasta heterozigot tasiyici demek sizde bitane homozigot cikmis yani hasta oluyosunuz doktorunuza sorun gec kalmadan ona gore tedavi baslanir
findiklibadem Bebeto6161 ay pardon ben 8 hafta sandim sizi, bu haftalarda onemli cunku, betaniz 80mis, yeni daha bisey olmaz herhalde ama yanlis yonlendirmek istemem
323832 Bebeto6161 homozigot cikan geniniz folik asit ve b12 takviyesi gerektirir onlara da baktir istersen
Bebeto6161 findiklibadem teşekkürler gideceğim hemen değerim düşük pazartesi gitmeyi düşünüyorum geç olmaz inşallah
findiklibadem Bebeto6161 Ben yerinizde olsam pzt kadar beklemezdim panik etmek gibi olmasin ama homozigot demek kan akisi gitmeyebilir bebege haftanizda var bence ne kadar erken okadar iyi gec kalmayin
Bebeto6161 findiklibadem evet daha çok yeni o yüzden biraz bekliyorum hemen gideceğim doktora pazar KPSS sınavım var çünkü bu haftanın bitmesini bekliyorum
Bebeto6161 findiklibadem çok teşekkür ederim inşallah bu sefer sağlıkla alabilirim kucağına Allah kimseyi mahrum bırakmasın bu konuda isteyen herkese nasip etsin sağlıkla almayı kucağına inşallah 🙏🏻🙏🏻