2022Mom2022 SuperMom3 oh maşallah ilgili baya sende arada kaynıyorsun işte 😂😂aha bi tanede bana patlatırsın şimdi sen 😂😂
SuperMom3 2022Mom2022 yok kız 😂ama insan eşine de sinir olmuyor değil şimdi ikinciye gebeyim ikiz bunlar oğlumda pabucum dama atıldı bunlarda gelince beni evden atar heralde yer kaplama diye 😂😂
sedefyrs1101 2022Mom2022 Artık ciddi sorduğunu düşünmüyorum çünkü durup durup Çınar napıyo diyo halay çekiyo diyorum dalga geçiyorum artık nabim 🤣
Ballkusum_33 2022Mom2022 18+3 te hissettim ilk 23 ten sonra netleşiyor hareketler şuan 27+2 baya hareketli 😁
Gizemkly 2022Mom2022 şuan sem daha sıkıntılısın oyuzdendir birde hissetmedikieri için bütün babalar bence böyle seninle ilgilenmesi de cok güZel anne bebek karına düşer düşmez ama baba kucaga alınca daha net hissediyorlar
2022Mom2022 Gizemkly Galiba haklısın baksana sormaması bile biraz benim kafama takıldı annelik duygusundan sanırım orda bile bişey arıyor insan neyse iki haftası kaldı zamanı dolmak üzere 😂
Nurcanyks Gizemkly Benim eşimde öyleydi takı kalp atışlarını duyana kadar sonra ultrason resimli ve teknelerini hisstinde bam başka hissttigini söylemişti çok mutluydu ondan sonra her zamn sordu işte bile. Telefon açıp beni ve bebenizi soruyordu 😊🥰🥰
Son-ali295 1prensannesi2312 valla adınıza sevindim ben artık bahsini acmiyom ama gece yatamiyorum o zaman noluyor falan diyor kızın durmuyor diyince geri yatıyor 🤣🤣🤣
2022Mom2022 sedefyrs1101 Acaba seni kızdırmak hoşuna gidiyorsa ordanda yapıyor olabilir güya sende beni unuttunmu falan diyeceğinimi zannediyor ki 😂
2022Mom2022 Dilayyyyy Öyle valla karnımda çok minik daha azcık belli belki biraz daha göze gelse sorar heralde neyse son iki haftası kaldı güzel trip atarım sormassa 😂👯♀️
Maviii 2022Mom2022 bana da sormuyor 36 haftalığım 🤣 nasılsın iyi misin ağrın var mı diyor, görmediği için hissetmiyor olabilir doğunca çok başka oluyorlar ama 🙈
Sinaneda 2022Mom2022 benim eşimde ilk aylarda bana her gün sütünü içtinmi ceviz yedinmi badem yedinmi diye sorardı 😀şimdi 37 haftalığız ağrın varmı diye soruyo 🤭ama bebek hareketlensin o zaman yanına gelip elini karnına koyar bekler seninki de 😀😊
Minikbebegim1999 2022Mom2022 bizmkide başta sormuyordu hata sürekli unutuyordu hamile olduğumu şimdi 21+2 olduk soruyor hergun nasıl bugün oynadimi gelip öpüyor karnimi konuşuyor onunla