Aselll45 Lütfen cevap veriniz , Osmaniye de detaylı için önereceğiniz hastahane hangisi ? Bizzat doktorun kendisinin yaptığı var mı ?
1Gunes Aselll45 görümcem yeni hayat hastanesine gidiyor ilk çocuğunu da orada doğurdu 2.ye hamile yine batman dan osmaniyeye aynı doktoruna ve hastanesine gidiyor
zamaneannesi80 Aselll45 bizzat doktorun yaptığı neresi var bilmiyorum ben park hastanesinde yaptırdım memnun kaldım zaten park hastanesinde kendi doktorum da.. yeni hayatta şuan detaylı yok diye biliyorum arkadaşım oraya gidiyor usg bozuk demişler düzeldi mi bilmiyorum
kuzumvebenn Ssezer Merhaba Erçin beyde detaylı ultrason varmı bide ikili tarama testini ne zaman yaptırdıniz bende Erçin beye gidiyorum bilgi verir misiniz memnun kaldınız mı ben yeni 10+2 gebeyim henüz bir kere gittim ikinciye da randevum var da
Fatmaaa12 Ben park hastanesinde Nesrin hanıma gidiyorum çok ilgili tavsiye ederim ama detaylı ultrason yapıyor mu bilmiyorum
Ssezer kuzumvebenn detaylıya kendisi baktı başka yere yönlendirmedi bizi ikili tarama testi yaptırmadım. Ben memnun kaldım sorduğum sorulara cevaplar alabiliyordum haftamla alakalı bilgilendiriyordu. normal doğumu destekleyen bir doktor sizin isteğiniz ve aksi bir durum yoksa sezeryana yönlendirmiyor. Sadece hastneden memnun kalmadım diğer özeller nasıldır bilmem ama yeni hayat çok eski odları hiç güzel değil. Bebeğiniz hayırlı olsun bu arada sağlıcakla kucağınıza alırsınz inşaallah
kuzumvebenn Ssezer Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve verdiğiniz bilgiler için sizde sağlıkla büyütün inşallah
kuzumvebenn Ssezer İkili tarama testini ne kadara yaptırmıştıniz illaki fiyat farkı vardır ama en azından kafamda birşeyler oluşsun diye soruyorum
kuzumvebenn Kirazzz Mustafa Bey’in de ismini çok duydum aslında ama kısmet Erçin beyeymis yinede fikriniz için çok teşekkür ederim siz kaç haftalıksiniz