Ebruli91 femme sağlık ocagi hepsini yapıyor hemogram anti hbs hcv hiv kreatinin üre daha bir suru kalem var hepsi cikiyor
Neslibt72 femme altta birisi kendine kadın doğumdan eşine de ürolojiden al demiş buda mantıklı geldi sonuçta şstenen her testi onlar yazabilecekler ama sağlık ocağıyla ısrarla uğraşma derim boşa vakit kaybı bu tahliller için
femme Neslibt72 bakalim suan kadın doğum ve urolojiye randevu aldım ayın 11 inde Bide sağlık ocağına sabah gidicem sorcam olursa orası çok iyi olur hem beklemem hemde daha erken de elime geçmiş olur
femme Neslibt72 esımın tum testlerı saglık ocagında oldu ama benım olmadı amh ve PT,APTT,INR ıcın devlet hastanesıne gıt dedı
Neslibt72 femme çok ilginç gerçekten her sağlık ocağı veya her doktor kendince bir şey düşünüp yapıyo ya da yapmıyor heralde 😒 ama en azından eşiniz kolayca bitirmiş ve sadece siz tek seferde gidip halledersiniz Benim eşim hala gidemedi sağlık ocağında yapılmayan testler için :(
femme Neslibt72 sistemde ne çıkarsa onu seçiyoruz falan dedi aslında sağlık ocağında ki doktor 😌 neyse olsun zaten daha vaktim var , bunlar dışında hsg ve sperm testimjz de var , sonuçların hepsi çıkınca toplu gidicez, ay sonunu bulur yine
Neslibt72 femme hıı demek ki kendi yetkileri dışında o zaman bende sinirleniyordum yapabilecekleri şeyleri yapmıyorlar diye 😂inşallah kolayca geçsin diğerleride. Hsg ilk defa mı yapacaksın? Kafana takılan bir şey olursa her zaman sorabilirsin bende çekilmiştim geçen yıl ☺️
femme Neslibt72 ben geçen ay ki adetimde çekildim kuzum burda İstanbulda Ama belki echomar cevap bayrak diye biri var duymuşsunuzdur Kolan hastanesinde ki doktor hsg daha yeni ama bide senin orada çekilmenin istiyorum bu ay dedi Bakalim gidicem ona Bu konu da da deneyime ulaştım 🙃
Neslibt72 femme sonu güzelliklere çıkan bir deneyim tekrarı olsu. , son olsun inşallah sonrası güzellik olsun 🙃
-Guls- femme Sizin için istenenler aile hekimliğinde var, istediğiniz her yerde kan verebilirsiniz. ama eşiniz için istenenler aile hekimliğinde yok dahiliyeye gitmesi lazım.
femme -Guls- tam tersı oldu kız benım 5 tane kan dan 3 ü saglık ocagında oldu , eşımın hepsını aldılar :D