Eloss50 Kızlar Anadolu yakası Pendik kartal Maltepe bir de Kocaeli tarafında özel hastanelerde detaylı ulturason fiyatları neler biliyor musunuz devlet hastaneleri yerimiz yok diyip gönderdi zaten randevu almak bir meseleydi yardımcı olur musunuz lütfen
_ozlmm Eloss50 Mayıs ayında 650 tl ye Pendik’te Halil Mesut bey var klinik ben orada yaptırdım doktorumun tavsiyesi üzerine ama onun üzerine çok zam geldi en son 900 olarak duymuştum gitmeden önce arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz doktor çok ilgiliydi 30 45 dakika arası sürüyor muayene esnasında yaptığı bebek ölçümlerini direk size whatsap yolu ile de yolluyor sizde de kalıyor görüntüler ☺️
tecrubesizanneadayi12 Eloss50 gebze yüzyıl hastanesi perinatalog çekiyor 900 tl 1 kasımda randevum var öneri üzerine gideceğim
Sibels90 Eloss50 merhaba bende o ilçelerde perinatolg arayışındayım. Buldunuz mu ? Hangisine gittiniz acaba
Ozlem84 Geçen cumartesi Ümraniye de Erbil Çakara gittim bende nakit 600 tl ve çok güzel ilgilendi. En son bir adet renkli resim ve detaylı rapor dosyasını verdi. Biz memnun kaldık, tavsiye ederim.
yagmurefe Ozlem84 Ümraniye de nerde nasıl iletişime geçebiliriz. Bu doktor normal de Zeynep Kamil de doktor bu gittifniz yerin adı nedir klinik mi
Ozlem84 Eloss50 Sadece 600 tl detaylı ultrason muayenesi ödedim. Randevulu çalışıyorlar. Sibel Açıkalın adlı doktorun muayenehanesinde çalışıyor. Arayıp ona randevu istediğinizi söylemelisiniz.
Eloss50 poncikmom evet bana da öyle verdiler ben de maltepe de delta hospitala gidecem 815 lira perinatoloji eğitimi almış kadın doğum doktoru çekecek inşallah