Sevgili tecrübeli anneler henüz 13.haftalık hamileyim çocuk için çok çok erken zaten 6.aydan sonra çocuk alışverişine başlamayı düşünüyorum Allah izin verirse, onun dışında kendime şimdiden birşeyler alacağım, 3 takım pijama takımı alacağım 2si normal uzun kollu ama ince kumaş mevsimlik diyelim, diğerini saten alabilirim yada kısa kollu bilemiyorum :) doğum 8 nisan yazıyor tabi ileri olur geri olur onuda bilemem ama hava soğuk olur zaten çok üşüyen biriyim, hastane çekimi olmayacağı için lohusa gecelik taç terlik tarzı hiç birşey almayacağım ama bana nasıl bir terlik giymem konusunda öneri verebilirsiniz, ve ben iki emzirme sütyeni, iki emzirme atleti alacağım bunlar kullanışlı mı? Çevremde fazla alma çokda gerekli değil diyenler var. Hamile külodu alsam mı bilemedim ama kendi bedenimden bir büyük beden normal külotlar alsam diyorum. Bunun dışında her ay bi eksik alacağım örneğin gümüş kapak, göğüs çatlak kremi, belki normal çatlamamak için krem, silikon göğüs ucu, sağma makinesini hemen alma diyenler var sütün gelmez belki doğumdan sonra al diyenler var onu öyle yapmayı düşünüyorum, sonra evde giymelik bi eşofman takımı, alt kıyafetler felan unuttuğum şeyler olabilir sizlerden öneri istiyorum şunu mutlaka eksik etme dediğiniz ama sadece kendim için..?