Ozge1008 Elfnr cinsiyetini öğrendiğimden beri ufak ufak alıyorum ama kendi evime götürmüyorum canım. Her şeye zam geliyo ve hepsi birden alınmıyo maddi olarak. Gördükçe alıyorum işte😊
Deletedmom2224 Elfnr kalp atışını duyduğum gibi beşik bebek arabasını filan aldım 17 haftalığız kıyafetlerini de alıyorum Sabirsizim dayanamıyorum 😊
Yenianneyimmm Deletedmom2224 çok erkencisin maşallah 😆bende çok istiyorum ama alamıyorum şuan 😞 6. Ayıma girdim bugün tahminen 7nin sonunda başlıcam galıba
Deryakaya1802 Elfnr cinsiyetini kesinlikle öğrendikten sonra yavaş yavaş alınmalı bence de sonra birikiyormuş çünkü alınacaklar 😊 Ben de alıyorum 12.haftadan beri indirimli gördükçe bi şeyleri.
Muhasebeci Elfnr 20 haftadan itibaren ilk olarak bebek arabası ve beşiğimizi aldık 25. Haftadan sonra tüm alışverişimi yaptım zam yoktu o zaman ☺️☺️İyi ki yapmışım.. şimdi de ufak tefek zıbın falan alıyorum ...
Aybebek Elfnr canım o sana kalmış.. doktorun eminse cinsiyet konusunda maddi durumun da varsa ne zaman istersen o zaman
Hatunnn Elfnr yani toplu bi butceniz varsa elinizde 2 gunde her seyini alabilirsiniz 25.haftalar ideal ama daha kisitli imkanlar varsa ozaman 17-18 ile yVas yavas almaya baslanilabilir eger cinsiyet kesinlestiyse.
Deletedmom2224 Yagmur1991 200 liraya aldım normal çift yönlü bebek arabalarından travele o kadar para vermek saçma geldi doğrusu
Harunnisa Elfnr daha küçüktü birkac parca zibin aldim hevesle cinsiyetini ogrenince detaylida bir elbise aldim sadece suan 25 haftadayim hastane cikisi ve birkac parca kiyafet ve kapi susu ve yastik yapmak icin malzemelerimi aldim basliyorum alisverise daha cooook sev var eksik
ikizlerimveannesi Elfnr biz de cinsiyet netleşince başladık yavaş yavaş indirim falan yakaladıkça aldık birden yüklenmedik hiç şimdi bi bakıyoruz epey bir şey alınmış ama tabi yine de eksiklerimiz var hala
Bskrt Elfnr cinsiyeti öğrendikten sonra merdeyse bütün kıyafetlerini aldım 😅 Şuan 23. Haftadayım Beşik Bebek arabası Ana kucağı Küvet seti ni aldım Emzik, şampuan, lohusa ihtiyaçlarını da 30a doğru almayı düşünüyorum ☺️
DilarArslan Elfnr ben 16 haftalık hamileyim artık yavaş yavaş başlicam valla her şeye zam geliyor. Mobilyası ve arabasını almak istiyorum direkt. Cinsiyet kesinleşince de ufak ufak kıyafete başlarım diye düşünüyorum. 30.haftaya kadar bitirmek niyetim. Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize çok güzel heyecanlar bunlar 😍
ayaniz Elfnr 20 haftadan sonra basladım suan 22 haftadayım ufak tefek seyler alıyorum kıyafet zıbın vs..
Babyone1 Elfnr 12- 13 haftada belli oluyor bizde 19 haftalığız. Bende sadece daha bebek arabası aldım. Pahalı olanları önden almak iyi en azından doğana kadar borcu biter. 1300 e aldım bende travel sistem
Edanurusta Elfnr Cinsiyet tam öğrenince yavaş yavaş her ay bir şeyler alınmalı. Ben almadım bu hataya düştüm şimdi 31+5 oldum yeni alıyorum toplu olarak alınca daha masraflı oluyor. Ben bu hatayı yaptım siz yapmayın