Melistkr2 Kızlar afedersiniz alt bölgemde aşırı derecede kremsi bir akıntı var peynirimsi yapıda neden acaba doktor kontrolümede 15 gün var daha ?
A_syma Melistkr2 Idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz. Bol su tuketin. Pamuklu ic camasiri giyin. Temiz ve kuru tutun. Kontrolunuzde mutlaka soyleyin
Drdane0502 Melistkr2 Bende 25 haftalığım aynı şikayetler bende de var. Doktoruma söyledim akıntı olmaması lazım dedi fitil verdi 🤦🏻♀️
Melistkr2 A_syma ya idrarım da pek yanma olmuyor fazla arada çok hafif oluyor ama alt bölgem çok kaşıntı yapıyor mantar mı diye düşünüyorum bende
A_syma Melistkr2 Kasintiniz varsa mantardir canim. Kontrolunu erkene alma sansin varsa bekleme. Ilerlemesin. Yine dediklerimide uygula. Pamuklu camasir kasintiyida onler
Melistkr2 Drdane0502 kaşıntı ve yanma oluyor mu sizde de ve afedersiniz ilişkiye girmek bile çok zor bu durumda çok agrı yapıyor sizde de öyle mi ?
Drdane0502 Melistkr2 bende kaşıntı yanma yok ama yoğun bir akıntım oluyor idrar testi de verdim temiz çıktı.
Hilaynur Akıntı olması normal deglmi 22 haftaşık benmde ara ara normal akıntı oluyor kokusuz kaşıntım vs yok zaten idrar yolu enfeksiyonu nası oldugunu biliyorm genelde ilişkiden sonraki günfalan oluyor
Melistkr2 Hilaynur ya öyle akıntı değil canım peynir gibi çoook fazla oluyor bide hem kaşıntı hem vajinada yanma da oluyor