Minikbebegim1999 Kizlar yatakta sağa sola donerken karnimda bir ağırlık oluyor kasıklarıma doğru bebeğin ağırlığı olabilir mi😄
Minikbebegim1999 Nsdpg teşekür ederim canim saten bu hafta baya baya değişiklikler hissediyordum sürekli post acmamdan bellidir ilk gebelik merak ediyorum😄
Nsdpg Minikbebegim1999 benimde ilk gebelik 3 günde bir doktora gidiyodumm bu aralar içim daha rahat sağlıcakla kucağımıza alalım inşAllah ❤️
Yarenn92 Minikbebegim1999 olabilir canım gece olucak diye aklım çıkıyor saat başı birde lavaboya gidince daha da bir sıkıntılı oluyor eşimde dalga geçiyor benimle gözlerini her açtığında neredeyse ben oturuyorum yatakta bana bekçilik mi yapıyorsun diyo 🤣
Minigim38 Yatarken de oluyor bide masada yemek yiyoruz yemek yerken sanki karnımı aşağı doğru çekiyorlar ağırlıktan 😅😅
Ayse1028 Ha bendede oyle zar zor donuyorum yatarken saga sola 36+1 haftamdayim son gunler cok zor geciyor artik
Emine123kuzu 38+6 yım son bir haftadır donmelerim çok zorlaştı iki gün sonra doğumum var , şuanda artık yavaştan ağırlaştım halsizleştim doğum olsun diye bekliyoruz nasipse
Minikbebegim1999 Minigim38 hep yastık desteği istiyorsun demi karnin yukarı doğru dursun diye bende oyle çok fazla karnim yok yani normal hamile karni gibi ama yatarken mesela yastik koyuyordum karnimin altina