Lokum Merhabalar ayrıntılı ultrason yaptırdım dün. 20.haftamdi. her şey yolunda çok şükür. Kilo 320gram. Hareketli bir yavru karnımdaki 🤭🥰 yakın zamanda yaptıran var mı? İnşallah yolundadır her şey
ayse-nur94 Lokum ayy bnde iki hafta sonra yapıcam heyecanla bekliyorum inşallah bnde güzel haberler alırım tüm hamile annelerde 🤲
Bebisinizz Lokum bizimse detaylı ultrasonumuz bu ayın 25inde inşallah bizde de sorun yoktur sağlıklıdır bebişim🙈💖 sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🐣
AyEmGul Lokum benim de yarın ayrıntılı ultrasonum. İnşallah sizin gibi güzel haberler alırım. 😍😍🌸❤️💕🥰
Lokum Çok sevindim adınıza. Sağlıkla geçsin sizlerin de inşallah bu süreciniz. 🙏 Çok heyecanlıydim. 🤭
Sevdesh Lokum bende dün yaptırdım çok şükür herşey yolunda ama ben kilo almamama rağmen hatta kimse hamile olduğuma inanmıyor bile bebek biraz haftaya göre iri çıktı 😂😂 tatlıyı falan yasakladı yediklerime dikkat etmem gerekiyormuş 😊😊
Lokum Sevdesh Ben de 56 kilo ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum Evet dikkat etmek gerek sonradan zorluk bize kalıyor sağlıklı şeyleri orantılı yedikten sonra sorun yok 🥰🥰🥰🙏 Çok sevindim adınıza maşallah
Lokum annesivekuzusu Ben devlette bayağı bir araştırdım bulamayınca artık devam ettiğim özel hastaneninkine gittim.