mommysbrids 1gamze_g bebek kanala girmis yada girmeye calisiyor olabilir canim.normal bu haftalarsa agirlik yapiyorlar cunku
Snemgokbil 1gamze_g bn 35+1 im sabah kasıklarımda ağrımaya başladı ağrıdan uyuyamadım saatlerce doğum öncesi ağrılar heralde sizinde öyle 😭
1gamze_g mommysbrids Pazartesi kontrole gittiğimde baş aşağı pozisyonu almış demişti doktorum acaba bu doğum belirtisi mi diye düşündüm ilk hamilelik olunca bilgim yok malesef :)
1gamze_g Snemgokbil Kasık ağrısı bir yandan adet sancısı gibi ağrılar bir yandan mahvediyor insanı Rabbim yardımcımız olsun inşAllah
Snemgokbil 1gamze_g amin aynen adet olcak gibi Ağrdan sabaha kadar dolandım 😭 bı an önce sezeryan günü gelse de dogursam ama daha çok var
Karman34 Snemgokbil canım benim kasık ağrın artar veya sıklaşırsa beklemeden doktora git doğum sancın olabilir kuzenim sezeryan beklerken normal doğum sancısı ile hastaneye gitmişti erken sezeryana aldılar o yüzden böyle şeylere dikkat etmek lazım
Snemgokbil Karman34 bı kaç haftadır haftada bir cagriyordu nst de sancı çıkmadı ama bu hafta 36 olunca gel dedi iki hafta snra yani korkuyorum ondnsn kendi doğumum başlarsa diye bide kafası falan aşağıda