Teslimenursevil Pazartesi 1318 değerimdi kahverengi akıntım oldu salı doktora gittim karnımdan baktı keseyi göremedi cuma tekrar gel bu seferde görünmezse vajinal ultrosonla bakıcam dedi görünmemesi normal mi
beyzagl44 Teslimenursevil benim değerim 20 binlerdeydi ona ragmen alttan gorunmedi dis gebeliktir dedi doktor. sonra baska bir doktora gittim 7+3 haftalikti gorundu kese ve kalp atisi. imkaniniz varsa özele gidin. devlet hastanesindeki cihazlardan da kaynaklanabiliyormus.
MadameHappy34 Teslimenursevil 20 bin değerle 6+0 da yeni kese oluşmuş demişlerdi.. 7+6 da kalp duyduk.
Teslimenursevil denizarenmom vajinali çok sağlıklı bulmuyorum dedi cuma da görünmezse mecbur bakıcaz dedi ama
Yagmurrr98 Teslimenursevil Beta hcg 7 bindeyken devlet hastanesine gittim keseyi karından göremedi aynı gün özel hastaneye gittim ordan vajinal yol ve karından bakmıştı her ikisinde de gözüktü yani hem cihazla alakalı hemde sizin değeriniz henüz her ikisi için düşük bence iki haftaya karından gözükmesi Lazim vajinala gerek kalmaz
Rmysbyzt Teslimenursevil kahverengi akıntınız devam ediyor mu? Benimde 1500le karından görünmüştü ama vajinal çok daha netti
antk_05 Teslimenursevil benimde değerim 3 bin küsurken ultrasonda gözüktü kese yaklaşık 5 haftalık demişti doktor 10 gün sonra tekrar gittim kalp atışlarını duydum