Ceyda76 Busegul01 bakalım bende ne olcak bugün erken gebelık testi alabılırsem yarın sabah tekrarlayayım dıyorum kaset malum suphelı
Esku Ceyda76 aynen canım pazar günü test . Benimde öyle bi ağrı vardı ki aynı dediğin gibi korktum adet oldum heralde dedim o derece karnım ağrıdı şimdide var biraz
Ceyda76 Esku dınlen cnm ayakta kalma arada kalk yürü evde gerı uzan geçecek ınsallah hayırlı haber verıcılerdır ınsallah
Busegul01 Esku Evet sıcak suya oturmamak lazım banada oturarak yıkan dediler kuzum inan akıla yatan yatmayan herşey yapıyo insan sırf tutsun diye ama herşeyden önce Rabbimin nasip etmesi İnşAllah tamamına erdirsin sizin bebeklerinizi 🥰🤲❣️
Ceyda76 Busegul01 çok zorluklarla yapınca ınsan tedırgın oluyor bütün emeklerim ya bu sebepten boşa giderse dıye
Ceyda76 Esku parol ıcebılıyorsın bılıyon demı dıgerlerı yasak ıstersen bı tane at .Benımde var da alıştım öyle
Ceyda76 Esku pozitif düşün öyle olsun bol bol salavat çek elını koy dua oku Rabbım hayırlısını nasip eder kuzum bılıyorum ıkılemde kalmak çok zor ama çok azıcık kaldı çok az zaman sonra test vercez
Ceyda76 Esku hemde bız öyle ılaclar kullanıyoruz ki adete engel oluyor kı kesınce adet olunuyor suan alttan üstten hormon basıyoz benım gecıkmemım 3 gunu .tık zamanında olan bırıyım hormon basıyoz karışıyor hersey