050218Ybmety 10 ekim sezeryan günü ama bugün aşırı korku atlattım kalp atışında sorun vardı acil sezeryana alınabilir dendi şekerli serum takıldı düzeldi diyip yolladilar bol bol dua edermisin sağlıkla kavuşalim 😌🌸
eminemre99 050218Ybmety canım merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah’ım hayırla şifa veirr de duzelsirsiniz .bnde 10 ekim için sezeryan a gün aldım buraya yazmadim 9 Ekim aksamk yazcam inşallah Allah kısmet ederse erken olur falan diye dua edin diye yazcam bakalım kısmet az kaldı inşallah senin de öyle bnde merak ediyorum ikinci sezeryan benim inslalah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız canım benim bebeklerimizi 😘
Bebis_annesi51 050218Ybmety yaa canım hayırlısı olsun inşallah rabbim vaktinde ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️. Kaç haftalık olcaksın
Hazelneva 050218Ybmety aynı gün mü doğum yapıcaz kız 😂 10 Ekim akşam üstü 4,5 da alacaklar benide sağlıkla kucağına al insallah
Gokceeeee 050218Ybmety Allah bana da nasip olur inşaAllah buraya sezeryan günümü aldım diye yazmak pek birşey kalmadı 🥰
Bebis_annesi51 050218Ybmety anladım canım hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻. Rbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
050218Ybmety Hazelneva ahaha çok varmış 10 ekimde olan anannesi ve dayısı da 10 ekim kızımda 10 ekim olcak 🌸😹
Asli1453 050218Ybmety sagsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim bende sezeryan günümü aldıktan sonra uykularım kaçmıştı düsünmekten şimdi doğum yapalı 16 gün oldu çok şükür kucağıma sagliklica aldım kızımı kucagima
050218Ybmety Asli1453 bende çok rahatladım sezeryan günü aldiğimda lakin kalp atışında sıkıntı oldu şekerli su taktılar biraz düzeldi o korkuttu suan süt yogurt üzerine düştüm umarım sağsalim alırım kucağıma 🤲
Asli1453 050218Ybmety korkma cnm inşallah bişey olmaz içini ferah tut dua et sagliklica kavuş bebeğine insallah