Seyhans35 Merhaba anneler, 12 gün önce sezeryan oldum ama omzumda ve kolumda 5 gündür aşırı şiddetli bir Ağrı var. Denemedigim yöntem gitmediğim hastane kalmadi dayanamiyorum ölcek gibiyim😥 siz neler önerirsiniz bana?
Deletedmom_110 Seyhans35 Benim genel olduğu için doğumdan sonra bir gün kadar ağrıdı geçti sizinki de genelmiydi
polyanna06 Seyhans35 benim de sağ kaburgam çok ağrıdı bir hafta sonra geçti ama omuz kısmında da sezeryan günü ağrı olmuştu anestezidenmis bol kahve iç dedi doktorum sağ kaburgamdaki agrinin sebebi de sezeryanda hava giriyormuş o yüzden ağrı yapıyormuş geçti ama çok şükür çok hafif var sizinde belki öyle biseydir
Busrabnrby Seyhans35 canım benimde sezeryan sonrası sol tarafima ertesi gün 2 kere ciddi bir ağrıolmustu kimildamayi bırak nefes almakta zorlanıyodum 5 yıl oldu hala sırtım sol omzum ve koluma ciddi değil hafif ağrılarım oluyo ara sıra kaldı yani vücudum da o
Seyhans35 haklisinesracim Evet kullandim ama sadece 3 gün kadar kan sulandirici iğne vuruldum. Devamini vurulmadim acaba ondan mi oldu sizce?
_Melekk_ Bana omuz ağrısı olmuştu hatta dikişlerden çok omzum diye sızladığımı hatırlıyorum hemşire anestezidenmolduğunu söylemişti krem verdi kas gevşetici gibi bişey 2-3 güne geçmişti
Seyhans35 _Melekk_ Benimde sezeryan dikis agrilarim gecti ama omzum gecmiyor valla ayni şekilde dikişlerden cok omzum icin ağladım herhalde ya😰
Seyhans35 _Melekk_ 2 tane kremi karıştırıp sürüyorum 5 gün oldu hala gecmedi. Ayni zamanda parolda iciyorum banamisin demiyor. Yerimde duramiyorum ne zaman gecer acaba ya boyle acı yaşamadım ben😰
haklisinesracim Seyhans35 benim bildiğim 10 gün kullanılıyor. Doktora görünün yine de belki sadece üşütme gibi bir şeydir bu neticede ameliyat
Busrabnrby Seyhans35 bana doktorum hiç kan sulandirici bile vermedi canım benimde genel değil yarimdi anestezi kaliyo hafifliyo ama gecmiyo inşallah geçer senin
Aysenurozs Seyhans35 kan sulandırıcıyı koldan yaptıysanız olmuş olabilir. Buz koyun belli aralıklarla
Aysenurozs Seyhans35 genel olsaydınız kollarınız gergide kalmıştır diyecektim ama spinal de hareket ettirmişsinizdir belki de kendinizi çok kastığınız için olmuştur. Anestol krem ile Voltaren krem karıştırıp sürün. Anestolün uyuşturucu etkisi var en azından biraz hafifletir buz koyun bir de
Seyhans35 Aysenurozs Volteren kullaniyorum evet. Yaa ben sicak su torbasi yapıyordum birde buzu deneyeyim iyi gelirmiki acaba buz ya
Seyhans35 Aysenurozs aynen evet koldan yaptim. Doğru, koldan yapmadan once böyle bir Ağrı yoktu kolumda
Aysenurozs Seyhans35 ben anestezi teknikeriyim. Kan sulandırıcı yapmıştır o yüzden siz o bölgeye buz koyun 5 -10 dk tutun kaldırın bir yarım saat 1 saat dinlenip tekrar koyun. Morluk var mı ödem oluşmuş mu yani vurduğunuz bölgede elinize gelen top gibi şeyler var mı