Semanurk -MinikveAnnesi- ben şalla sarmıştım. 4. Günü. Daha rahat etmiştim çünkü hapşırma gülme öksürme gibi olaylarda daha az sarsılma oldu gibime geldi. Yani 2 aya da karnım dümdüz olmuştu sarkmadım
-MinikveAnnesi- Der_0 şu an kalkmak çok zor geliyor dün biri dedi sar acısını daha az hissedersin diye ama çok taze emin olamadım
Yildizparlak -MinikveAnnesi- yok CNm sardiktan sonra acısi daha da hafifledi ama doktorum bana tak dedi 10 gün oldu sezeryan.olali halen de korseyi çıkarınca acı hissediyorum
gorky İpek şalla sardım 2.günü ve yaklaşık 1hafta kadar o şekilde kullandım 😊biraz sıkı sarıldığında eski halinize dönüyorsunuz direk azıcık acı oluyor ama
enakcs -MinikveAnnesi- uyuşukluğum geçince yürümeye başladım karnımın sallantısından yürüyemiyordım kalkamıyordum ikinci gün hemen korse kullandım acı daha az daha rahat kalkıyorum
Zeynayzey -MinikveAnnesi- ben hiç sarmadım doktorum önermedi dikişlerin terler demişti bende açılmasından felan korktum sarmadım hiç
Semanurk Cemre121 şalım uzundu ucunu tutup doluyordum diğer ucundaki ipleri ile birbirine bağlıyordum