Ebrarabla_06 Sehrbnon122 kıyamam sana yaaaa berbat bir durum ama sen çok güçlü bir annesin unutma prensesin bir gün o küvezden çıkacak sadece sabret ve çok dua et onlara
Ebrarabla_06 Sehrbnon122 inan ki çok iyi anlıyorum seni gidip görüp gelmek daha da üzüyor seni ama yakında kucağına alınca herşey geçecek inşallah
Mavisperi Sehrbnon122 kuzenim 900 gram doğum yaptı suan kız 2. Sınıfa gidiyo :)) üzülme stres yapma dua et canım insaAllah tez zamanda kavusrusunuz benim bebegimde kuvezde suan sarıldıktan dolayı kendini yıpratıcı bisey degismiyo
Sehrbnon122 Mavisperi kac kilo olmuş seninki de suan canım haberin var mı kac gündür küvezde durumu iyidir insallah
Mavisperi Sehrbnon122 sarilik oranı dustu sukur kilo söylemediler birazdan gidicem yanına daha iyi ama kalbinde ufurum çıktı bugün 1 gece daha kontrol altında olacak
Yasemin97 Sehrbnon122 tabıkı var buyur onlar merak etme ben benımkılerın 820 grlara dustugunu bılıyırum ama sımdı 6 kiloyu gecıyolar bagırsak problemıne gelınce bende cok cektım o sıkıntıyı ama buyudukce gectı
Sehrbnon122 Yasemin97 maşallah canım Allah sana bağışlasın benimkiler de bi kilo almaları hızlansa toparlansalar çok iyi olur 😔😥