Kudretfigenn Merhabaaaaa Karaman’da olan hamişler nasılsınız? Hangi doktora gidiyorsunuz? Gebeliğiniz nasıl ilerliyor 🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Duyguuuu Kudretfigenn Ben gultekin beye gidiyorum canim 32. Haftamdayim hersey yolunda şükür. Siz napiyorsunuz nasil gidiyor nereye gidiyorsunuz 😊
Kudretfigenn Duyguuuu benim bebiş daha küçüçük teyzesi 9. Haftadayız ilk bi özel Karaman’a gittim geçen haftada devlete ama iyi bir dr istiyorum 🙏🏻
Zmraemr Duyguuuu selçuklu hastanesinde bu dr galiba . Normal muayenede ultrason renkli mi acaba yoksa siyah beyaz mi bu hastanede ? Bir de bebek yoğun bakım servisi var mı biliyor musunuz ? Cok soru sordum😊
Duyguuuu Kudretfigenn Devlet randevu bakımından cok sıkıntılı. Zaten 3 aydir doktor yoktu yeni geldi. Sabahtan 7 8 gibi gidip isim yazdırmak gerekiyormus ne kadar saçma. Ben cok memnunun doktorum beni asla yaniltmadi bu zamana kadar. Tavsiye ederim yani 😊
Annekuzusu_Ayaz Kudretfigenn yoo dönüyolar canım benimki 35e kadar makat gelişdi 35de baş geliş dedi şu an 36dayım hala baş geliş
Kudretfigenn Duyguuuu ilk aylarda sıkıntılar yaşanabiliyor ya ondan endişeleniyorum bende bi güzelce ilgilenen dr yok mu ya devlette gidiyorsun bi odada 2-3 kişi alıyor ortalık yerde bakıyor özele gidiyoruz dr bilgisi ilgisi az ;( sizin demi ilk gebeliğiniz ?
Duyguuuu Kudretfigenn Benimde ilk gebeligim canim sukur sorunsuz bir gebelik gecirdim gerci daha bitmedi ama ben ne zaman istesem ulastim. Ayrica cokta bilgili bir doktor bence biraz rahat tavırlı ama karamanin en iyisi diyebilirim.
Zmraemr Fadime Pınar atesle basladim o gidince Ahmet meteciye gecmistim ondan da bugun vazgectim surekli acil ameliyetta en son gittigimde 3.de muayene olabilmistim.Selçukluda Fadime Açikel e randevu aldim bakalım
Kudretfigenn Zmraemr ali beye gitmiştim kendisi ilgilendi o konuda çok sıkıntı olmadı ama ilk keseyi göremedi falan hani bir kaç soru sordum istediğim cevabı alamadım. Hani ek ilaç başlamam lazım mı Onu da bilmiyorum devlette de Handan hanıma gittim.
Duyguuuu Zmraemr selcukludaki ultrasonda renkli siyah beyaz degil kendi muayenesi var bide 30 metrelik yolun orda ordaki ultrasonu cok cok daha guzel.
Duyguuuu Zmraemr selcukluda yeni dogan yogun bakim yok tatlim ama allah korusun bir sorun olsa ambulansla devlete gondrirler bebegi. Yok estagfurullah bilgilerimizi paylasiyoruz 😊
Zmraemr @Duyguuuu şeker yüklemesi yaptırmış miydiniz yarın olacak benim insallah. Dr gittim memnun kaldım bakalım Fadime hanimdan😊