UmmNasuh Kızlar 35+5 teyiz ikinci hamileliğim ama ilk oğlumu erken doğurduğum için bu haftaları görememiştim okadar zorlanıyorum ki artık uyku diye bişey kalmadı gece en az üç defa tuvalete kalkar oldum gün içinde de öyle hele mide yanması beni bitirdi uykuya çok düşkün olan biriyim uyuyamıyorum sinirleniyorum eşimi kaldırıyorum ağlıyorum sinirden ben uyuyamıyorsam o da uyumasın istiyorum eşimide yıprattım biraz bu mide yanması konusunda beni rahatlatacak tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın
Teslimeesma UmmNasuh 36+1 haftalığız vallahi bende geceleri kalkmaktan yoruldum en ufak iş yapsam belim kopuyor ağrıdan , tam uykuya dalıyorum bacak kramplarıni hiç demiyorum bile miğde yanmasi için de soda, süt , sakız , naneli şeker falan yiyorum napim🙄
Cennet-Kokulum UmmNasuh Mide yanması için gaviscon şurup kullanmanızı tavsiye ederim. Ben 36+5 günlük hamileyim nefes alamıyorum, ağrılarım olmaya başladı, geceleri uyuyamıyorum sağa sola zor dönüyorum ve yürümekte zorlanıyorum artık 🥺
[silindi] UmmNasuh doktorum 3 4 kapak gaviscon icebilcegimi soyledi doktorunuza bir sorun isterseniz, 35+0 olduk bugun nefes darligi nabiz yuksekligi beni de mahveden sey biktim artik 1 aydir boyle 165lere cikiyor hareket halinde agriya siziya dayanirim ama bu baska birsey tansiyonda 13 lere cikiyor yukselcek diye korkuyorum yani cok tadimi kaciriyor bu durum allah saglikli sekilde bebekleri dunyaya getirmeyi nasip etsin eski saglikli gunlerimi ozledim🥺
Minigim38 Gaviscon şurup kullanıyorum o iyi geliyor. Uykusuzluk 30. Haftadan beri yok bende sürekli tuvaletteyim kasık agrısı cok oluyor bende de
UmmNasuh Aselmeva_ bakalım ilk başlarda 42. Haftayı bile görmek istiyordum bebeğim güçlü kuvvetli olsun diye çünkü zayıf bebek doğurmak gerçekten daha zor ama bu haftaları görünce diyorum ki şimdiden böyleyse o haftalarda heralde ayakta bile duramam artık Allah yardımcımız olsun canım :))