Sedakaya Merhaba kızlar prima bebek bezlerinde sizce aktive bebek mi yoksa premium care mi daha iyi sizce hangsini tercih etmeliyim???
Fatmasnny Sedakaya mühendisinoğlunu takip ediniz İnstagram da. Hangisi doğal hangisi kullanışlı hepsine cevap veriyor
goncacan Ben yorumlara dayanarak premium care tercih ettim en azından ilk 6 ay premium care kullanip daha sonra biraz dahs uygun fiyatli bir beze gecmeyi düşünüyorum canım yeni dogduklarinda cok hassas oluyorlar malum en yumusak en guvenilir premium care dedi hep kullanan aileler
Cansugunel0619 goncacan ama bez değişiminde bebeklerin popusunun yara olma ihtimali de varmış ben bir bezle başlayıp bezi bırakana kadar aynı markayla devam etmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
cemilev goncacan Canim malesef öyle olmuyor nasıl alışırsa çocuk gidiyor kardeşim öyle yapmaya çalıştı sleppy aldı sleppy pişik yaptı değiştirdiği icin
Sedakaya Cansugunel0619 primadan Başka beze gecmeyi bende düşünmüyorum canım bana göre en iyisi prima gibi
Cansugunel0619 Aynen öyle ama fiyatı da baya iyi 😁 dün market alışverişin de eşime engel olamadım gitti yeni doğan aldı elimizde bulunsun şimdiden o an o panikle o psikolojiyle unuturum diye 59.90 TL intertte aynısı 118 TL yazıyordu gözlerime inanamadım
Ayseguls Merhabalar en hassas olduğu dönem de kullanırım demişsiniz fakat primada parfüm ve alkol var en hassas bölgelerinin değdiği yerde hemde. Yerinizde olsam doğal bez tercih ederdim