mayra eylulicten merhaba, bende 7 eylülde başvuru yaptım ama süreç devam ediyor yazıyor, sizin ne kadar zamanda belli olmuştu onaylandığı
eylulicten mayra ben ankaradayim eger istanbuldaysaniz ilden ile yogunluktan dolayi degisebiliyor onay suresi. 31 agustosta basvurdum 18 eylulde onaylandi para yatma sureci de bir o kadar sürdü
Annesininportakali53 Minikmucizem199 benim başvurum 18 ağustosta kabul edildi baktım ama daha yatmamış ne zaman yatar acaba
mayra eylulicten yok canım izmirdeyim ama daha devam edecek gibi duruyor, etrr ki onaylansın da devam etsin artık fark etmez, geç olsun güç olmasın
Melikeyeni Benimki de kabul edildi yazıyor fakat benim ptt hesabım yok.Başvururken de iban yerine vakıfbank ibanımı yazmıştım.Nasıl yapabilirim?
ruzgar0121 Melikeyeni ödemeniz hazırdır yazdığı zaman PTT ye gideceksin sana PTT kart. Verecek ve her ay o karttan paranı çekeceksin
ilknur9626 Minikmucizem199 benim hesabım yok PTT. Sese başvurmuştum olumlu değerlendirildi dedi ödeme kuşamına girdim kaydınız bulunmamaktır diyor bir bilgin varmı
ilknur9626 ilknur9626 ses değil sede başvurdum diyecektim doğru yere mi başvurdum yoksa aile destek programına mı başvurmam lazım