Canım bana da 33+4 de aynı tanı kondu sıvı azalması ve bana da ciğer geliştirici vuruldu doktor söylemedi ama çevremdekilerin tavsiyesi üzerine havuç suyu içtim ilk dört gün sabah akşam bir bardak ( normal ölçülerde seç bardağını çok büyük olmasın ) çünkü havuçta çok fazla şeker ve vitaminler var. Şeker yüklemesi olmasın. Dört günden sonra bir haftaya kadar bir bardak iç. Kontrole gittiğimizde bu haftadan sonra sıvı artmaz diyen doktorum şaşırdı sıvı normale dönmüş elhamdulillah. Şifayı vereme Rabbim inanarak yap sebep havuçlar ilaçlar. İnşAllah sana da şifa olur. 36 haftalık olduk hala yakından takip ediyor doktorum. Bol bol dinlen dedi bebek sen dinlendikçe büyücek dedi. Dinlenerek biraz daha Allah’ın izniyle beklemeye çalışıyoruz. Sende stres yapma sıvı azalmasına en büyük etken stres ve yorgunlukmuş. Ben hala günde küçük bir bardak havuç suyu içiyorum vitamin olsun diye. İçemezsem de iki tane havuç yiyorum.
Çok fazla içme dedi doktor çocuk bir de turuncu doğar dedi 🤭😅 renk pigmenti çok yüksek havucun bu haftalarda etkileyebilir dedi. Sende aşırıya kaçmadan bir an önce başla inşallah.
Kafana takmamaya çalış kendini sıkıp üzdükçe bebek de etkileniyor kendim yaşadığım için biliyorum. Dinlen ve muhakkak 3 lt suyun altına düşme. Ben su haricinde havuç ve sabah akşam süt içtim. Toplamda günlük aldığım sıvı 4-4 buçuk litreyi buluyordu. Armut yedim birde. Protein içeren yiyeceklerle beslen. Her şey düzelecek Allah’ın izniyle. Yavrularımıza sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah.Rabbim şifa versin hiç üzülme bir çok kişinin gebeliğinde olan bir şeymiş bu. Düzelir Allah’ın izniyle 🙏🏼🌸🌸