MSultann Ben kepek ekmegi tüketiyordum hep, eşim sabah geldi canım sen kepek istiyorsun hep ama arkadaşımın eşine doktor kepek ekmegi hamilelere uygun degil yemesin demiş dedi. Yarın kontorölüm var soracağım da 30.haftadayım hep yedim 🙄
Feyza-nur MSultann kepek ekmegi normal de de kişilere önerilmiyor en iyisi çavdar ve tam buğday ekmeği
Bellacaio MSultann benim bildiğim beyaz ekmekte cok seker var diye esmer ekmekleri yiyin diyorlar. Tam buğday yiyorum hep, kepek ekmeği için bir uyarıda bulunmadı doktorum ama bazen doktorlarında farklı görüşleri olabiliyor.
Aleynaceyhannnn MSultann kepek ekmeği uzun vadede kansızlığa yol açtığı için sağlıklı insanlara da önerilmiyor. Onun yerine tam buğday veya çavdar tüketebilirsiniz
saglikciaanne Aksine kepek ekmeği bir sürü vitamin barındırıyor ben yiyorum doktorumda yemeni tavsiye etti yiyebilirsiniz. Tam buğday beni kabız yapıyor mesela beyaz ekmekte öyle ama kepek ekmeği sindirimi daha kolay
MSultann saglikciaanne Aynı durum beyaz ekmek ve cavdar ekmegi rahatsız ediyor beni kabız oluyorum hemen. Hep kepek yedim şaşırdım duyunca da aaa neden yenmesin diye.