AzraFarah Ireemkcn duphalac kullanıyorum geceden sonra karnıma ağrılar giriyor iki de bir lavaboya kaçıyorum,birde şişkinlik gaz için bir ilaç verdi onu kullanıyorum
Mdngny Ireemkcn demir hapı kullanıosan o yapabilir bol su iç yemeklerde çorba mutlaka olsun bide kefir iç sabah aç karnına
Mdngny Ireemkcn bende kabızlık zaten vardı hamilelikte iyice artmıştı demir hapını bıraktım onun yerine pekmez ve kuru üzümle tamamladım kendimi
cimcimemmmm Ireemkcn bende de etkisi olmadı. Sabah aç karnına ve aksam uyumadan bi yk kaşığı zeytinyağı içiyorum. Duzeldi . Ihmal de etmiyor 1-2 gunde bi artik içiyorum. Yine de olmamak için
Ireemkcn Mdngny Bende de vardı kendimi bildim bileli ama ilaçlar bi ise yaramiyo demir ilacida kullanıyorum yürüyüşte yapıyorum sebze ağırlıklı besleniyorum 3 lt su iciyorum ama yok 🥲
Mdngny Ireemkcn yok demir ilacı kabızlık yapiyo ben bıraktım o yüzden hatta doğumdan sonra yine verdiler içeyim ddm devam ettikçe kabızlığım arttı en son kan gelince yine bıraktım
Mlssaseker Ireemkcn ben kabız olduğum an doktoruma yazdım hemenaldık bi kere içtim ve düzene girdi tekrar kullanmadım.
Mdngny Ireemkcn valla beni de çok uyardılar kullan diye ama mecbur bıraktım kuzum hamileliğin son zamanlarında ikinmak daha zararlı erken doğuma sebep oluyo diye bıraktım