cennetmelegininannesi Kızlar doktorum balık yağı takviyesi verdi bebeğin boyunda kilosunda bir etkisi olur mu acaba merak ediyorum sizler kullaninca bir fark oldu mu?
Gzdeee11 cennetmelegininannesi ben ilk hamileliğimde almıştım ama o kadar kötüydü ki asla yutamazdım şu an ikinci hamileliğim doktor reçete yazıyordu dedi hangi ilaçlar balık yağı dedi dedim onu yazmayalım içemiyorum yazmadı
Babymango cennetmelegininannesi benimde bebeğin boyu 1 2 hafta geriden geliyor. Doktorum dün balık yağı takviyesi yazdı. Bunlara ek olarak her gün büyük porsiyon protein 2 muz önerdi. 32 haftadayım bir yerden ölçümde 30 hafta bir yerden ölçümde 31 hafta çıkıyor. Boyuyla ilgili bir bilgi verilmedi ama kilosu 1750 olduğunu söyledi. Siz kaçıncı haftadasınız
Bilge-96 cennetmelegininannesi artık birçok multivitaminin içinde vitaminlere ek balık yağı bulunuyor ve doktorlar mutlaka alın demiyor ama tavsiye ediyor doğuma kadar kullanın diyorlar mutlaka faydası olur
1erkekkannesiiii cennetmelegininannesi boyla ilgisi yok canım beyin gelişimi ile alakalı. Şifa olsun ınsallah 💜 boy uzatmak ıcın bize ballı süt verirlerdi yine de uzamadık cok 🤣🤣
Babytwo2 Ben 12. Haftadan beri düzenli kullanıyorum ama öyle boyla ilgili birşey demedi dr.boyu da haftasında ztn . Beyin gelişimi için iyi diye biliyorum ben
cennetmelegininannesi Babytwo2 hmm bende merak ettim daha önceden çocuklara boyu uzasın diye verirlerdi ya ondan sandım 🥰
cennetmelegininannesi Gzdeee11 bana da decavit vermişti oda bende yan etki yaptı o yüzden değişip balık yağı yazdı beni rahatsız etmiyor ama merakta ettim
cennetmelegininannesi Babymango ben 27. Haftadayim decavit kullanıyordum yan etki yapınca balık yağı yazicam dedi. Benim doktorum bana hiç bu şekilde öneride falan bulunmuyor sadece bebek kilo almasin dedi.26+1 de bebeğim 780 girdi çokta kilosuda yok oysa boyunda 34 cm di🤷