Gizem2121 Kizlar hic bir bilgim yok az once yorunlrdn gördm kuvzdn ciktiktan sonra bi kac test yapiliyomus ama ben hic birini bilmiyorm nasl yapilack bilenler lütfen anlatsn neyle karşilaşacgimi biliyim . 35 haftalk dogdu bebegim 2.100 grmdi 9 gundr küvezde
Bebekdelisi Gizem2121 goz arkası muaynesı var cnm bu normal gözden farklı bne dünya gözde yaptırmıstım onlar sana söyleyecekler kulak var orda yapılıyor ama ek istiyorlar hepsini söyleyecekler bazen hastane cıkmadan yapıp verıyor bence bekle dr sana soylesın allahım saglıkla nasip etsin çıkmasını en yakın zamanda
Kavakyellerihercai Gizem2121 evet rop yapılıyor( göz muayenesi)nörolojik muayene, kardiyoloji muayene, fizik tedavi, işitme testi, kalça çıkıklığı normal çocuk doktoru muayenesi
Gizem2121 Bebekdelisi özel hastanede şuaan durumu iyi oksijen veriyodular ciger gelistrici vurmustm ama yinede tam gelişmemisti oksijenide dün kesmişler vermiyolar artik haftayada emzirmem icn cagiracklar insalh cikar
Bebekdelisi Gizem2121 tamam önle tek tek söylerler cnm kı oksijenden ayrılmış haftaya sana verırler inşallh saglıkla🤲🏻
Kavakyellerihercai Gizem2121 oksijenden kestikten sonra emmesine baktıktan sonra veriyorlar az kaldı annesi kavuşmanıza haftanız iyi inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bende yeni kavuştum. 34 haftalık doğum yaptım
Gizem2121 Kavakyellerihercai insalh canm buda iknci geblgm ilkini kaybetmistm biran once kavusmk istiyorm artk