AslanBebeginAnnesi Duybar 28. haftada çağırdı 32. haftada çağırdı sonra 35. haftada çağırdı ve şimdi 37de çağırıyor hala her hafta çağırmaya başlamadı benimki. Her şey yolunda diyor
Asdfgh00 Duybar valla ben geçen hafta çarşamba gittim ondan önce hep ayda bir kere gidiyordum 1 ay sonra gel diyordu şuan 36 haftalığız işte yarın gidicem haftaya gel demişti alttan muayene edip konuşacağız ona göre
Badoss Beni de 32 de n sonra haftada bir çağırmaya başladı nst gidip geliyorum ultrasonla bakmıyor ama 😒 kilosunu merak ediyorum ama bakmam diyor ayda bir ultrason yeterli diyor başka bi sıkıntıı çıkarsa tabi bakıyo da çok tutmuyo
Ebru-EY Beni 32ye kadar ayda bir çağırdı. Giyeceğim zaman tam 32 haftalık olacağız. Heralde ondan sonra 2 haftada 1 çağırır bilmiyorum 🤷♀️
GamzeKzncii Benim doktor niye çağırmıyo 🥺 30. Haftada gittim bidaki ay sonu gel dedi yani 35 36.haftamda
zamaneannesi80 GamzeKzncii benim dr da uzun tutuyor🥲 ayda bir gittim hep en son 30+0 da gittim şimdi geri 34. Hafta biterken gel dedi.. haftaya Perşembe gidicem 🤭
Duybar Önceki haftalarda baya araklı gittim geçen haftadan beri böyle sık çağırınca biraz tuhafıma gitti 2-3 günde bir olması