Zeynep0607 bayanmor12 ay kuzum Allah yardımcın olsun aynı durumlar malesef bende de var ama ben sezeryan olucam inş erkenden gelmezse kuşum
Busra_sansar duuyqquu Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle dönersin doktordan 🤲Beraber doguruyormuşuz aynı hafta içersinde bende çatı muayenesine gideceğim bakalım önce kim doğuracak?🤩
duuyqquu Busra_sansar inşallah rahatlıkla doğururuz Büşracım ☺️♥️ aynı zamanda geliyor bebişler sağlıkla inşallah 🌸
sulee43 Busra_sansar iyi bari canım çok sevindim maşallah bu hafta bayağa olmuş ederim tabi dua 🥰 bakalım yarın benimkini görmeye gidicez inşallah benimkide öyle kilo almıştır benimkide beklerse inşallah 31 ekim olucak belki aynı zamanda olurlar 😅
Busra_sansar sulee43 Ay sen de bana haber ver bakalım kaç kilo olmuş yavrucugun👼🏻☺️ beraber aynı zamanda doguruyormuşuz birde 😂
sulee43 Busra_sansar hadi ya Allah yardımcınız olsun inşallah atlatırsınız zor zamanlarınızı biran önce çocuk bereketiyle gelir sıkma canını herşey olacağına varır sen bebeğini düşün sadece
Busra_sansar sulee43 Amin inşallah kuzum 🤲 Zor şartlar devir zor bebek rızkıyla gelir ama eşim de bana yansıtıyor biraz şeytan diyor doğuma zaten az kaldı git annende kal o da çözüm değil gerçi de
sulee43 Busra_sansar Bende yarın giricem sabahtan ağdaya ne olur olmaz yaptırayım dedim belki yarın bakalım der diye bende çok çekiniyorum ama yapıcak bişey yok artık bir süre utangaçlığı rafa kaldırcaz 😂😂
Busra_sansar sulee43 Ay ağdada zor dayandım daha da alacaktı ama ben dedim üstü kalsın 🤣şaka bir yana insan çekiniyor ben de ne olur ne olmaz erken doğum olur falan diye şimdiden aldirayim dedim ayın sonuna kadar çıkmaz zaten çıkarsa da Weet tüy dökücü Krem neyimize yetmiyor 🤩
sulee43 Busra_sansar 2770 olmuş zayıf bebek olucak ya ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda geldiğinde kilo alır artık 😅
sulee43 Busra_sansar Çözüm değil canım onada haklı olarak stres basmıştır doğum yaklaşmış hem işsiz kalmak hem ev taşımak sıkıntı çünkü yanında ol sakinleştir canım şimdi çünkü senin desteğine falan en çok ihtiyacı olduğu zamanda yalnız bırakma boşver oluyor arada öyle sıkıntılar
emotionmom Zeynep0607 Haftamdayım cuma günü muayenem var ona göre doktorumla doğumu planlayacağız. Ben isteğim normal doğum inşallah dilediğim gibi olur. Size de bebeğinizi Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
mrvmat09 Zeynep0607 35+5 im Allah’ın izniyle doktorumuz 31 Ekim veya 1 Kasım dedi.Haftaya kontrolde tam tarih ve saati netleştireceğiz🤲🏻 Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım ve sağ Salim 3 kişi olarak evlerimize dönelim inşallah 🧿🤲🏻
Busra_sansar mrvmat09 Ay aynı biz de hadi hayırlısı ile gelsin çocuklarımız sağlıkla gelsinler dünyaya hayırlı evlatlar olsunlar inşallah canım 🤲☺️👼🏻👸🏻
Busra_sansar sulee43 Aynen canım haklısın baya stres yapmıştı dün baya yüklendim sonra gitmiş çay yapmış bana bende inatçıyım içmedim bile odamdan çıkmadım ☺️çocuk gibiyim ben ya🤣